Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Złotów Recreativo Sokołów
Galaktikos v2 Tactiek BG1
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 48.8
very good Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Klungelig pakt Martínez Escamilla de bal. Martínez Escamilla geeft een hoge lob. Daar is Krukowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák draait met de bal, schiet en ... Barrera bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dubas onderschept slim de pass. Dubas met een sublieme pass. Oder is nu in balbezit. Manson bereikt de bal nog maar net als eerste. Manson haalt uit met een fantastische trap. Bartyla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

17e minuut.
Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme passt de bal met de wreef. Manson rent richting de bal. Manson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ardissino bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki begaat een overtreding. Ardissino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kistowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Deák springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Oder passt de bal zonder na te denken. Dubas met een sublieme pass. Manson rent richting de bal. Manson haalt uit met een fantastische trap. Bartyla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Recreativo Sokołów 0:1

23e minuut.
Leme is nu in balbezit. Utracki verovert de bal door een tackle van achteren. Utracki geeft een hoge lob. Deák rent richting de bal. Deák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Deák draait met de bal, schiet en ... Barrera probeert naar een medespeler te passen. Utracki kopt de bal weg. Deák rent richting de bal. Deák draait met de bal, schiet en ... Barrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Caramarin geeft een lange en hoge pass. Martínez Escamilla rent richting de bal. Martínez Escamilla geeft de bal voor. Deák springt en kopt de bal. Barrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Złotów - Recreativo Sokołów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Złotów 37%, Recreativo Sokołów 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Złotów - Recreativo Sokołów 1:1

47e minuut.
Utracki onderschept slim de pass. Utracki passt de bal met de wreef. Ardissino geeft een lange en hoge pass. Deák maakt een snoekduik en kopt de bal. Barrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Recreativo Sokołów 2:1

50e minuut.
Honorato geeft een hoge lob. Deák rent richting de bal. Deák probeert naar een medespeler te passen. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Gusev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Martínez Escamilla met de inworp. Utracki rent richting de bal. Utracki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nurdjaman is nu in balbezit. Nurdjaman met een sublieme pass. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák haalt uit met een fantastische trap. Barrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Recreativo Sokołów 3:1

61e minuut.
Daar is Kistowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zinkgräf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski onderschept slim de pass. Kistowski geeft een lange en hoge pass. Deák maakt een snoekduik en kopt de bal. Barrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Martínez Escamilla met een snelle inworp. Kistowski geeft de bal voor. Deák krijgt zijn hoofd ertegen. Barrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

74e minuut.
Kosior geeft een hoge lob. Eftimie met een sublieme pass. Ardissino geeft een lange en hoge pass. Deák is nu in balbezit. Deák haalt uit met een fantastische trap. Paal! Barrera bokst de bal weg.

75e minuut.
Doeltrap. Krukowiecki trapt de bal weg. Utracki kopt de bal weg. Deák is nu in balbezit. Deák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Kosior de bal. Kosior geeft een lange en hoge pass. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Manson onderschept slim de pass. Manson schiet op doel. Bartyla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Nurdjaman rent richting de bal. Deák verovert de bal door een tackle van achteren. Deák met een sublieme pass. Martínez Escamilla rent richting de bal. Martínez Escamilla geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Martínez Escamilla geeft een hoge lob. Krukowiecki kopt de bal weg. Ardissino speelt de bal door. Deák is nu in balbezit. Deák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Złotów 43%, Recreativo Sokołów 57%.
Sparta Złotów - Recreativo Sokołów 3:1