Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 20:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.242 [del]
  • Stadion: FUUUCK
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19972
Recreativo Sokołów Sparta Złotów
BG1 Tactiek Galaktikos v2
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 58.8
adequate Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Stoichiţă speelt de bal door. Ardissino is nu in balbezit. Ardissino passt de bal in één keer door. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Martínez Escamilla passt de bal met de wreef. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski met een sublieme pass. Deák is nu in balbezit. Deák schiet op doel. Barrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Modracki raakt geblesseerd tijdens het duel. Stoichiţă legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Rybak kopt de bal weg. Martínez Escamilla is nu in balbezit. Martínez Escamilla passt de bal in één keer door. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Stoichiţă geeft een hoge lob. Deák kopt de bal weg. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski geeft de bal voor. Modracki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - Sparta Złotów 0:1

25e minuut.
Zinkgräf speelt de bal door. Dubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubas passt de bal met de wreef. Oder bereikt de bal nog maar net als eerste. Oder haalt uit met een fantastische trap. Popielski bokst de bal weg.

33e minuut.
Nurdjaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardissino onderschept slim de pass. Ardissino speelt de bal door. Klungelig pakt Kistowski de bal. Kistowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - Sparta Złotów 0:2

38e minuut.
Rybak geeft de bal voor. Utracki kopt de bal weg. Martínez Escamilla met een sublieme pass. Deák rent richting de bal. Deák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Modracki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - Sparta Złotów 0:3

42e minuut.
Deák passt de bal in één keer door. Daar is Martínez Escamilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Escamilla geeft de bal voor. Modracki rent richting de bal. Modracki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Sokołów 76%, Sparta Złotów 24%.
Recreativo Sokołów - Sparta Złotów 0:3

47e minuut.
Ardissino passt de bal zonder na te denken. Deák is nu in balbezit. Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák onderschept slim de pass. Deák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Honorato onderschept slim de pass. Honorato passt de bal zonder na te denken. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski geeft een lange en hoge pass. Modracki krijgt zijn hoofd ertegen. Barrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Gusev onderschept slim de pass. Gusev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Escamilla met een snelle inworp. Kistowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rybak probeert naar een medespeler te passen. Gusev met een sublieme pass. Nurdjaman controleert de bal met de borst. Modracki is nu in balbezit. Modracki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Manson komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kistowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deák de bal. Gusev is nu in balbezit. Deák onderschept slim de pass. Deák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Utracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Utracki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihai komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Escobosa probeert de bal met de borst te controleren. Manson onderschept slim de pass. Manson probeert naar een medespeler te passen. Oder is nu in balbezit. Oder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Martínez Escamilla passt de bal met de wreef. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski probeert naar een medespeler te passen. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák draait met de bal, schiet en ... Barrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Barrera probeert naar een medespeler te passen. Martínez Escamilla kopt de bal weg. Deák probeert de bal aan de voet te houden. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Sokołów 65%, Sparta Złotów 35%.
Recreativo Sokołów - Sparta Złotów 0:3