Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Łomża Czerny Qń
nowa v.2 Tactiek Przód
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 43.3
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Vercilo verovert de bal door een tackle van achteren. Łachacz geeft de bal voor. Brandes rent richting de bal. Brandes haalt uit met een fantastische trap. Barbón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Barbón trapt de bal weg van het doel. Tănăsescu kopt de bal weg. Daar is Våga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Czerny Qń 1:0

8e minuut.
Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz speelt de bal door. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. Cox probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
de Morais rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Café. de Morais is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Våga met een snel genomen vrije trap. Eichholz springt en kopt de bal. Tuñas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Łomża - Czerny Qń 1:1

10e minuut.
Klungelig pakt Drożko de bal. Drożko probeert naar een medespeler te passen. Brandes rent richting de bal. Brandes haalt uit met een fantastische trap. Plener probeert de bal aan de voet te houden. Barbón bokst de bal weg.

15e minuut.
Brandes is nu in balbezit. Drożko is nu in balbezit. Drożko passt de bal zonder na te denken. Łachacz heeft problemen om de bal te vangen. Łachacz geeft een lange en hoge pass. Barbón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cox de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łachacz neemt de hoekschop. Brandes krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Hulava speelt de bal door. Ruciak rent richting de bal. Ruciak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Våga de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Czerny Qń 2:1

23e minuut.
Sobkowicz speelt de bal door. Łachacz rent richting de bal. Łachacz met een sublieme pass. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Díaz rent richting de bal. Drożko onderschept slim de pass. Drożko geeft een lange en hoge pass. Brandes kopt de bal weg. Klungelig pakt Cox de bal. Barbón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Siedlecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ruciak met de inworp. Drożko geeft een hoge lob. Brandes krijgt zijn hoofd ertegen. Barbón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Hulava passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siedlecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brandes rent richting de bal. Brandes draait met de bal, schiet en ... Barbón bokst de bal weg. Barbón speelt de bal door. Tănăsescu kopt de bal weg. Drożko is nu in balbezit. Drożko geeft de bal voor. Brandes krijgt zijn hoofd ertegen. Barbón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Drożko passt de bal in één keer door. Ruciak heeft problemen om de bal te vangen. Ruciak geeft de bal voor. Daar is Sobkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Vercilo geeft een hoge lob. Sobkowicz probeert de bal aan de voet te houden. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz geeft een lange en hoge pass. Brandes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Łachacz rent richting de bal. Łachacz geeft een lange en hoge pass. Sobkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Brandes is nu in balbezit. Brandes draait met de bal, schiet en ... Barbón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Tănăsescu passt de bal met de wreef. Łachacz rent richting de bal. Łachacz geeft de bal voor. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pedraza speelt de bal door. Díaz rent richting de bal. Hulava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hulava krijgt een gele kaart. Díaz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Łomża 18%, Czerny Qń 82%.
FK Łomża - Czerny Qń 2:1

47e minuut.
Díaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drożko is nu in balbezit. Ruciak rent richting de bal. Ruciak geeft een hoge lob. Brandes krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Tănăsescu speelt de bal door. Ruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciak passt de bal met de wreef. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes schiet op doel. Barbón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Czerny Qń 3:1

53e minuut.
Klungelig pakt Drożko de bal. Drożko geeft een lange en hoge pass. Ruciak kopt de bal weg. Brandes rent richting de bal. Brandes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Våga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. Barbón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Tănăsescu speelt de bal door. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz met een sublieme pass. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. Barbón bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Czerny Qń 4:1

67e minuut.
Sezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsescu onderschept slim de pass. Tănăsescu probeert naar een medespeler te passen. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Inworp. Hulava met de inworp. Drożko geeft een lange en hoge pass. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Rac komt het veld opgelopen. Vercilo met de inworp. Cox rent richting de bal. Sobkowicz onderschept slim de pass. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Tuñas met een harde bal richting middenveld. Sezer kopt de bal weg. Eichholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichholz schiet op doel. Tuñas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Czerny Qń 4:2

85e minuut.
Łachacz met de inworp. Drożko is nu in balbezit. Drożko passt de bal zonder na te denken. Sobkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Łachacz is nu in balbezit. Łachacz heeft problemen om de bal te vangen. Łachacz speelt de bal door. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Czerny Qń 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Łomża 34%, Czerny Qń 66%.
FK Łomża - Czerny Qń 5:2