Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czerny Qń FK Łomża
Przód Tactiek nowa v.2
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 60
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Łachacz is nu in balbezit. Łachacz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sobkowicz de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Barbón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - FK Łomża 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt de Morais de bal. Hulava speelt de bal door. Łachacz rent richting de bal. Łachacz geeft een hoge lob. Sobkowicz springt en kopt de bal. Barbón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Cox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Våga geeft de bal voor. Tănăsescu met een sublieme pass. Łachacz is nu in balbezit. Łachacz geeft de bal voor. Brandes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - FK Łomża 0:2

20e minuut.
Díaz kopt de bal weg. Café bereikt de bal nog maar net als eerste. Café passt de bal zonder na te denken. Ruciak is nu in balbezit. Ruciak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Brandes met een sublieme pass. Łachacz heeft problemen om de bal te vangen. Łachacz probeert naar een medespeler te passen. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Barbón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Inworp. Díaz met een snelle inworp. Siedlecki kan de bal niet met de borst controleren. Brandes rent richting de bal. Brandes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Hulava speelt de bal door. Ruciak speelt de bal door. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes haalt uit met een fantastische trap. Barbón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - FK Łomża 0:3

45e minuut.
Klungelig pakt Drożko de bal. Drożko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siedlecki de bal. Brandes rent richting de bal. Brandes schiet op doel. Barbón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łachacz zal de hoekschop nemen. Brandes probeert de bal met de borst te controleren. Drożko bereikt de bal nog maar net als eerste. Drożko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Våga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Qń 82%, FK Łomża 18%.
Czerny Qń - FK Łomża 0:3

46e minuut.
Łachacz is nu in balbezit. Daar is Łachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łachacz passt de bal in één keer door. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Ruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciak geeft een hoge lob. Plener controleert de bal met de borst. Brandes rent richting de bal. Brandes schiet op doel. Barbón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Łachacz geeft de bal voor. Sobkowicz kopt de bal weg. Siedlecki rent richting de bal. Brandes verovert de bal door een tackle van achteren. Brandes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - FK Łomża 0:4

57e minuut.
Sezer komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Hulava rent richting de bal. Drożko rent richting de bal. Drożko passt de bal zonder na te denken. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. Barbón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sobkowicz rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Łachacz met een sublieme pass. Daar is Sobkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cox legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sobkowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drożko legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Barbón bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Siedlecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Plener tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brandes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Inworp. Rac komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Siedlecki onderschept slim de pass. Siedlecki met een sublieme pass. Drożko speelt de bal door. Brandes rent richting de bal. Brandes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hulava speelt de bal door. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox rent richting de bal. Łachacz onderschept slim de pass. Łachacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tănăsescu speelt de bal door. Klungelig pakt Drożko de bal. Drożko passt de bal zonder na te denken. Ruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciak passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Café geeft een lange en hoge pass. Plener heeft problemen om de bal te vangen. Brandes rent richting de bal. Brandes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - FK Łomża 0:5

89e minuut.
Rac speelt de bal door. Eichholz is nu in balbezit. Drożko begaat een overtreding. Drożko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Qń 71%, FK Łomża 29%.
Czerny Qń - FK Łomża 0:5