Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Paradise Stare Pierniki
moto Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 41.8
formidable Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen good


7e minuut.
Łakomiec geeft een lange en hoge pass. Zandío heeft problemen om de bal te vangen. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Duquesne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Leventis de bal. Guðfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðfinnsson passt de bal met de wreef. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - Stare Pierniki 1:0

10e minuut.
Kwoka geeft een lange en hoge pass. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandío legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stokłosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Miloti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

13e minuut.
Llaneza is nu in balbezit. Miloti onderschept slim de pass. Miloti met een sublieme pass. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - Stare Pierniki 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Miloti de bal. Miloti passt de bal zonder na te denken. Kukulski rent richting de bal. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Duquesne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego verovert de bal door een tackle van achteren. Urrego passt de bal in één keer door. Văduva is nu in balbezit. Văduva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Văduva rent richting de bal. Darlewski is nu in balbezit. Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Văduva is nu in balbezit. Văduva geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stańkowski met een harde bal richting middenveld. Guðfinnsson kopt de bal weg. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Duquesne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Guðfinnsson geeft de bal voor. Stokłosa kopt de bal weg. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Duquesne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Moratón Taeño is nu in balbezit. Moratón Taeño passt de bal in één keer door. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - Stare Pierniki 3:0

44e minuut.
D`Ambruosi rent richting de bal. D`Ambruosi geeft de bal voor. Kwoka kopt de bal weg. Urrego heeft problemen om de bal te vangen. Urrego draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - Stare Pierniki 3:1

45e minuut.
Stokłosa speelt de bal door. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel passt de bal met de wreef. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Paradise 51%, Stare Pierniki 49%.
FC Paradise - Stare Pierniki 3:1

55e minuut.
Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa rent richting de bal. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel. Duquesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - Stare Pierniki 4:1

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stańkowski trapt de bal weg van het doel. Llaneza kopt de bal weg. Văduva is nu in balbezit. Văduva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kwoka geeft een lange en hoge pass. Daar is Brasileiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guðfinnsson onderschept slim de pass. Guðfinnsson geeft de bal voor. Stokłosa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Moratón Taeño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świstek is nu in balbezit. Văduva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Văduva krijgt een gele kaart. Świstek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Świstek kan niet meer verder spelen. Quốc Mạnh komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Miloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloti passt de bal zonder na te denken. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Duquesne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - Stare Pierniki 5:1

65e minuut.
Peneş komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Łakomiec geeft een lange en hoge pass. Stokłosa rent richting de bal. Kukulski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kukulski krijgt een gele kaart. Stokłosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Kukulski speelt de bal door. De afstand naar het doel is niet zo groot. Miloti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Stokłosa controleert de bal met de borst. Zandío rent richting de bal. Zandío geeft een lange en hoge pass. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa schiet op doel. Duquesne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Leventis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leventis probeert naar een medespeler te passen. Brasileiro heeft problemen om de bal te vangen. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kukulski heeft problemen om de bal te vangen. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa passt de bal zonder na te denken. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Miloti is nu in balbezit. Miloti passt de bal met de wreef. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Văduva rent richting de bal. Miloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloti passt de bal met de wreef. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. Duquesne bokst de bal weg.

89e minuut.
Klungelig pakt Stokłosa de bal. Zandío is nu in balbezit. Stokłosa verovert de bal door een tackle van achteren. Stokłosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - Stare Pierniki 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Paradise 32%, Stare Pierniki 68%.
FC Paradise - Stare Pierniki 6:1