Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stare Pierniki FC Paradise
4-4-2 Tactiek moto
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 56.8
good Schieten outstanding
good Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Llaneza rent richting de bal. Stokłosa onderschept slim de pass. Stokłosa met een sublieme pass. Fejkiel heeft problemen om de bal te vangen. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Duquesne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pielesiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fejkiel maakt een snoekduik en kopt de bal. Duquesne bokst de bal weg.

3e minuut.
Urrego speelt de bal door. Zandío rent richting de bal. Pielesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielesiak geeft een hoge lob. Stokłosa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Brasileiro probeert de bal aan de voet te houden. Moratón Taeño is nu in balbezit. Moratón Taeño geeft de bal voor. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Paradise 0:1

15e minuut.
Pielesiak speelt de bal door. Fejkiel rent richting de bal. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. Duquesne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Paradise 0:2

17e minuut.
Moratón Taeño passt de bal zonder na te denken. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa passt de bal met de wreef. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Łakomiec speelt de bal door. Brasileiro is nu in balbezit. Stokłosa verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Duquesne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Paradise 0:3

27e minuut.
Stańkowski trapt de bal weg. Miloti kopt de bal weg. Brasileiro rent richting de bal. Fejkiel onderschept slim de pass. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Duquesne met een sublieme pass. Klungelig pakt Miloti de bal. Miloti probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Duquesne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fejkiel heeft problemen om de bal te vangen. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Stokłosa heeft problemen om de bal te vangen. Micewicz begaat een overtreding. Stokłosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pielesiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fejkiel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec onderschept slim de pass. Łakomiec speelt de bal door. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa schiet op doel. Duquesne bokst de bal weg.

43e minuut.
Świstek speelt de bal door. Miloti is nu in balbezit. Miloti speelt de bal door. Klungelig pakt Stokłosa de bal. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duquesne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Zandío rent richting de bal. Pielesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielesiak geeft een hoge lob. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 65%, FC Paradise 35%.
Stare Pierniki - FC Paradise 0:3

48e minuut.
Peneş rent richting de bal. Kwoka rent richting de bal. Kwoka geeft een hoge lob. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Duquesne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Paradise 0:4

53e minuut.
Văduva draait met de bal, schiet en ... Jinsheng geeft de bal voor. Pielesiak kopt de bal weg. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak passt de bal zonder na te denken. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Moratón Taeño geeft de bal voor. Pielesiak kopt de bal weg. Micewicz kan de bal niet met de borst controleren. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Pielesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielesiak probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa schiet op doel. Duquesne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Paradise 0:5

81e minuut.
Leventis passt de bal zonder na te denken. Łakomiec geeft de bal voor. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Duquesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC Paradise 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 56%, FC Paradise 44%.
Stare Pierniki - FC Paradise 0:6