Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 20:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.242 [del]
  • Stadion: FUUUCK
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19997
Recreativo Sokołów FC Paradise
BG1 Tactiek moto
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Zinkgräf kopt de bal weg. Miloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloti passt de bal in één keer door. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Barrera bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moratón Taeño zal de hoekschop nemen. Stokłosa springt en kopt de bal. Daar is Princivalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrera bokst de bal weg.

16e minuut.
Miloti is nu in balbezit. Miloti met een sublieme pass. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - FC Paradise 0:1

18e minuut.
Manson bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec verovert de bal door een tackle van achteren. Łakomiec geeft een lange en hoge pass. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Quốc Mạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Mạnh probeert naar een medespeler te passen. Guðfinnsson is nu in balbezit. Guðfinnsson geeft een hoge lob. Stokłosa springt en kopt de bal. Barrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - FC Paradise 0:2

26e minuut.
Guðfinnsson is nu in balbezit. Guðfinnsson probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Fejkiel de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - FC Paradise 0:3

33e minuut.
Łakomiec kopt de bal weg. Daar is Guðfinnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guðfinnsson geeft de bal voor. Stokłosa maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stokłosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gusev geeft een hoge lob. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Miloti neemt zijn aanloop. Barrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - FC Paradise 0:4

43e minuut.
Daar is Princivalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stokłosa raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stokłosa neemt zijn aanloop. Barrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - FC Paradise 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Sokołów 61%, FC Paradise 39%.
Recreativo Sokołów - FC Paradise 0:5

57e minuut.
Manson is nu in balbezit. Kwoka onderschept slim de pass. Kwoka geeft een lange en hoge pass. Moratón Taeño geeft een lange en hoge pass. Stokłosa springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Kosior bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moratón Taeño. Kosior is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dubas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manson maakt een snoekduik en kopt de bal. Stańkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Miloti passt de bal met de wreef. Fejkiel kan de bal niet met de borst controleren. Fejkiel speelt de bal door. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guðfinnsson met de inworp. Zinkgräf verovert de bal door een tackle van achteren. Miloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Moratón Taeño geeft een lange en hoge pass. Princivalle verovert de bal door een tackle van achteren. Guðfinnsson is nu in balbezit. Guðfinnsson geeft een hoge lob. Fejkiel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Guðfinnsson probeert naar een medespeler te passen. Princivalle is nu in balbezit. Stokłosa onderschept slim de pass. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Barrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - FC Paradise 0:6

81e minuut.
Moratón Taeño geeft een hoge lob. Fejkiel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zinkgräf de bal onder controle te krijgen. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa schiet op doel. Barrera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - FC Paradise 0:7

84e minuut.
Moratón Taeño passt de bal met de wreef. Guðfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðfinnsson passt de bal met de wreef. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - FC Paradise 0:8

87e minuut.
Leme kopt de bal weg. Daar is Manson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quốc Mạnh. Quốc Mạnh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Sokołów 56%, FC Paradise 44%.
Recreativo Sokołów - FC Paradise 0:8