Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Paradise Recreativo Sokołów
moto Tactiek BG1
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 47.6
excellent Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
Leme passt de bal zonder na te denken. Kosior rent richting de bal. Jinsheng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kosior raakt geblesseerd tijdens het duel. Manson neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - Recreativo Sokołów 0:1

19e minuut.
Leme met een sublieme pass. Dubas rent richting de bal. Pielesiak begaat een overtreding. Pielesiak krijgt een gele kaart. Dubas raakt geblesseerd tijdens het duel. Dubas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Manson springt en kopt de bal. Stańkowski bokst de bal weg.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pielesiak met een snelle inworp. Zinkgräf onderschept slim de pass. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Łakomiec passt de bal zonder na te denken. Pielesiak probeert naar een medespeler te passen. Moratón Taeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Moratón Taeño geeft een lange en hoge pass. Stokłosa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Świstek rent richting de bal. Świstek passt de bal in één keer door. Moratón Taeño speelt de bal door. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Barrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Paradise 48%, Recreativo Sokołów 52%.
FC Paradise - Recreativo Sokołów 0:1

63e minuut.
Miloti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zinkgräf. Miloti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miloti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Barrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Manson is nu in balbezit. Łakomiec geeft de bal voor. Moratón Taeño is nu in balbezit. Moratón Taeño geeft een hoge lob. Stokłosa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jinsheng rent richting de bal. Manson onderschept slim de pass. Kwoka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manson raakt geblesseerd tijdens het duel. Manson neemt de penalty, wat een uithaal! Stańkowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moratón Taeño met de inworp. Świstek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstek geeft een hoge lob. Gusev kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Moratón Taeño geeft een lange en hoge pass. Stokłosa probeert de bal met de borst te controleren. Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa onderschept slim de pass. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Paradise - Recreativo Sokołów 1:1

82e minuut.
Moratón Taeño rent richting de bal. Krukowiecki begaat een overtreding. Moratón Taeño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moratón Taeño met een snel genomen vrije trap. Stokłosa springt en kopt de bal. Barrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - Recreativo Sokołów 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Paradise 48%, Recreativo Sokołów 52%.
FC Paradise - Recreativo Sokołów 2:1