Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czerny Qń KS. Konstal Chorzów
Despera Tactiek barazee
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 40.8
solid Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen solid


28e minuut.
Wenowaty speelt de bal door. Świątczak rent richting de bal. Świątczak probeert naar een medespeler te passen. Kazalski rent richting de bal. Kazalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Płacheta rent richting de bal. Płacheta geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Morais met een snelle inworp. Díaz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vercilo geeft een hoge lob. Welikow heeft problemen om de bal te vangen. Welikow passt de bal met de wreef. Eichholz rent richting de bal. Eichholz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Płacheta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andruchów komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Pedraza probeert naar een medespeler te passen. Eichholz rent richting de bal. Rorat is nu in balbezit. Eichholz verovert de bal door een tackle van achteren. Eichholz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Qń 46%, KS. Konstal Chorzów 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czerny Qń - KS. Konstal Chorzów 0:0

46e minuut.
Korzeniewski komt het veld opgelopen. Norcia komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Eichholz rent richting de bal. Andruchów legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eichholz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pedraza neemt zijn aanloop. Isar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - KS. Konstal Chorzów 1:0

65e minuut.
Tramonte geeft een hoge lob. Kazalski kopt de bal weg. Cox heeft problemen om de bal te vangen. Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pedraza met een sublieme pass. Welikow is nu in balbezit. Welikow passt de bal in één keer door. Eichholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichholz draait met de bal, schiet en ... Isar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Welikow is nu in balbezit. Welikow met een sublieme pass. Eichholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichholz haalt uit met een fantastische trap. Isar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - KS. Konstal Chorzów 2:0

89e minuut.
Pedraza heeft problemen om de bal te vangen. Piecyk onderschept slim de pass. Piecyk passt de bal met de wreef. Świątczak rent richting de bal. Świątczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - KS. Konstal Chorzów 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Qń 40%, KS. Konstal Chorzów 60%.
Czerny Qń - KS. Konstal Chorzów 2:1