Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. FK Łomża
442 Tactiek nowa v.2
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 59.5
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


22e minuut.
Café verovert de bal door een tackle van achteren. Café geeft een lange en hoge pass. Ruciak kopt de bal weg. Brandes is nu in balbezit. Brandes draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - FK Łomża 0:1

24e minuut.
Łachacz rent richting de bal. Łachacz geeft een hoge lob. Brandes kopt de bal weg. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Harčaník speelt de bal door. Sarapik is nu in balbezit. Café maakt een afschuwelijke overtreding. Café krijgt een gele kaart. Sarapik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harčaník zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sarapik krijgt zijn hoofd ertegen. Tuñas bokst de bal weg. Hulava kopt de bal weg. Wespenmeister heeft problemen om de bal te vangen. Contaldo onderschept slim de pass. Contaldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Harčaník met een sublieme pass. Drożko rent richting de bal. Drożko speelt de bal door. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Café is nu in balbezit. Café geeft een hoge lob. Takala heeft problemen om de bal te vangen. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - FK Łomża 0:2

45e minuut.
Jankowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bibiluri is nu in balbezit. Łachacz is nu in balbezit. Łachacz geeft een hoge lob. Brandes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 57%, FK Łomża 43%.
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - FK Łomża 0:2

46e minuut.
Brandes met een sublieme pass. Sobkowicz heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Różycki. Różycki krijgt een gele kaart. Sobkowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Wespenmeister met een snel genomen vrije trap. Brandes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu speelt de bal door. Drożko probeert naar een medespeler te passen. Brandes is nu in balbezit. Brandes geeft de bal voor. Kalkbrenner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Drożko met de inworp. Łachacz rent richting de bal. Fabuloso begaat een overtreding. Fabuloso krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Jankowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tănăsescu met een snelle inworp. Drożko geeft een lange en hoge pass. Brandes krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Barzola rent richting de bal. Drożko bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barzola krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Takala kopt de bal weg. Bibiluri controleert de bal met de borst. Drożko speelt de bal door. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brandes is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - FK Łomża 0:3

78e minuut.
Ruciak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sobkowicz de bal. Sobkowicz kopt de bal weg. Daar is Brandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Łachacz geeft een lange en hoge pass. Takala kopt de bal weg. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz schiet op doel. Kalkbrenner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - FK Łomża 0:4

86e minuut.
Sobkowicz rent richting de bal. Drożko probeert naar een medespeler te passen. Brandes rent richting de bal. Brandes haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - FK Łomża 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 59%, FK Łomża 41%.
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - FK Łomża 0:5