Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Łomża FC ALBATROSY GORZÓW WLKP.
nowa v.2 Tactiek 352
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 47
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzemiński met een snelle inworp. Drożko rent richting de bal. Drożko geeft een lange en hoge pass. Brandes springt en kopt de bal. Kalkbrenner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 1:0

5e minuut.
Daar is Cycol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramarczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzemiński. Krzemiński krijgt een gele kaart. Szostak kopt de bal weg. Harčaník rent richting de bal. Krzemiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krzemiński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

10e minuut.
Contaldo kopt de bal weg. Różycki rent richting de bal. Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapik draait met de bal, schiet en ... Tuñas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hulava is nu in balbezit. Hulava passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drożko de bal. Drożko geeft een lange en hoge pass. Sobkowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kalkbrenner probeert naar een medespeler te passen. Tănăsescu kopt de bal weg. Hulava is nu in balbezit. Hulava geeft een lange en hoge pass. Sobkowicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tănăsescu is nu in balbezit. Tănăsescu passt de bal zonder na te denken. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 2:0

41e minuut.
Hulava geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ruciak de bal. Ruciak met een sublieme pass. Brandes is nu in balbezit. Brandes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Wespenmeister geeft een lange en hoge pass. Drożko kopt de bal weg. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel. Kalkbrenner probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Łomża 41%, FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 59%.
FK Łomża - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 2:0

46e minuut.
Sobkowicz met een sublieme pass. Ruciak is nu in balbezit. Ruciak geeft de bal voor. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 3:0

65e minuut.
Sobkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Takala begaat een overtreding. Sobkowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wespenmeister met een snel genomen vrije trap. Brandes maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalkbrenner bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Drożko speelt de bal door. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Jankowicz ... Strafschop! Sobkowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Brandes legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Hulava geeft een hoge lob. Sobkowicz kopt de bal weg. Brandes is nu in balbezit. Brandes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 4:0

84e minuut.
Hulava geeft een lange en hoge pass. Jankowicz rent richting de bal. Sobkowicz onderschept slim de pass. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Tănăsescu de bal. Tănăsescu met een sublieme pass. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Łomża 42%, FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 58%.
FK Łomża - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 4:0