Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stare Pierniki Sparta Złotów
4-4-2 Tactiek Galaktikos v2
52% Balbezit 48%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.8 gemiddelde waardering 53.8
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Kistowski is nu in balbezit. Kistowski passt de bal zonder na te denken. Ardissino probeert naar een medespeler te passen. Deák rent richting de bal. Deák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - Sparta Złotów 0:1

4e minuut.
Kistowski is nu in balbezit. Zandío onderschept slim de pass. Deák rent richting de bal. Deák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - Sparta Złotów 0:2

8e minuut.
Utracki geeft een lange en hoge pass. Ardissino is nu in balbezit. Ardissino passt de bal in één keer door. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Lacunza de bal. Lacunza passt de bal met de wreef. Ardissino probeert naar een medespeler te passen. Deák is nu in balbezit. Deák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Duquesne trapt de bal weg van het doel. Ardissino kopt de bal weg. Deák rent richting de bal. Deák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - Sparta Złotów 0:3

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Utracki de bal onder controle te krijgen. Llaneza rent richting de bal. Llaneza passt de bal met de wreef. Micewicz is nu in balbezit. Micewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Utracki is nu in balbezit. Utracki geeft een hoge lob. Daar is Deák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - Sparta Złotów 0:4

20e minuut.
Martínez Escamilla neemt de hoekschop. Ardissino speelt de bal door. Deák rent richting de bal. Deák schiet op doel. Duquesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Eftimie met een sublieme pass. Kistowski rent richting de bal. Kistowski heeft problemen om de bal te vangen. Kistowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - Sparta Złotów 0:5

28e minuut.
Utracki speelt de bal door. Kistowski rent richting de bal. Martínez Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Escamilla geeft een hoge lob. Deák krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Caramarin speelt de bal door. Honorato geeft een lange en hoge pass. Deák kopt de bal weg. Daar is Kistowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kistowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ardissino speelt de bal door. Deák rent richting de bal. Ardissino rent richting de bal. Ardissino schiet op doel. Duquesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
D`Ambruosi met een sublieme pass. Lacunza heeft problemen om de bal te vangen. Ardissino probeert naar een medespeler te passen. Deák heeft problemen om de bal te vangen. Deák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Deák verovert de bal door een tackle van achteren. Deák passt de bal met de wreef. Martínez Escamilla rent richting de bal. Martínez Escamilla haalt uit met een fantastische trap. Duquesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Llaneza kan de bal niet met de borst controleren. Ardissino met een sublieme pass. Sykta is nu in balbezit. Deák onderschept slim de pass. Deák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - Sparta Złotów 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 69%, Sparta Złotów 31%.
Stare Pierniki - Sparta Złotów 0:6

49e minuut.
Caramarin rent richting de bal. Caramarin passt de bal in één keer door. Kistowski rent richting de bal. Kistowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - Sparta Złotów 0:7

58e minuut.
Inworp. Ardissino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Utracki is nu in balbezit. Utracki geeft een lange en hoge pass. Kistowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Peneş komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Lacunza rent richting de bal. Ardissino onderschept slim de pass. Ardissino geeft de bal voor. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - Sparta Złotów 0:8

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ardissino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Utracki rent richting de bal. Utracki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Deák de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandío bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kistowski draait met de bal, schiet en ... Duquesne probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Caramarin verovert de bal door een tackle van achteren. Caramarin met een sublieme pass. Martínez Escamilla met een sublieme pass. Deák is nu in balbezit. Deák schiet op doel. Duquesne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

81e minuut.
Leventis rent richting de bal. Kistowski rent richting de bal. Kistowski passt de bal zonder na te denken. Deák rent richting de bal. Deák draait met de bal, schiet en ... Duquesne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deák is nu in balbezit. Deák haalt uit met een fantastische trap. Duquesne probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 71%, Sparta Złotów 29%.
Stare Pierniki - Sparta Złotów 0:8