Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Złotów Stare Pierniki
Galaktikos v2 Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 43.4
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Deák passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kistowski de bal. Kistowski met een sublieme pass. Modracki rent richting de bal. Modracki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş met een sublieme pass. Martínez Escamilla met een sublieme pass. Deák heeft problemen om de bal te vangen. Deák draait met de bal, schiet en ... Duquesne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Martínez Escamilla met een sublieme pass. Deák is nu in balbezit. Deák passt de bal met de wreef. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Duquesne met een sublieme pass. Ardissino kopt de bal weg. Daar is Modracki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deák is nu in balbezit. Deák haalt uit met een fantastische trap. Duquesne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Stare Pierniki 1:0

16e minuut.
Honorato kopt de bal weg. Ardissino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardissino passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Modracki de bal. Modracki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Stare Pierniki 2:0

22e minuut.
D`Ambruosi probeert naar een medespeler te passen. Pacholski geeft een hoge lob. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák rent richting de bal. Deák draait met de bal, schiet en ... Duquesne bokst de bal weg.

25e minuut.
Modracki heeft problemen om de bal te vangen. Brasileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modracki krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brasileiro met een harde bal richting middenveld. Ardissino kopt de bal weg. Modracki rent richting de bal. Modracki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Martínez Escamilla passt de bal met de wreef. Deák heeft problemen om de bal te vangen. Deák passt de bal met de wreef. Modracki rent richting de bal. Modracki draait met de bal, schiet en ... Duquesne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Martínez Escamilla is nu in balbezit. Martínez Escamilla passt de bal met de wreef. Deák heeft problemen om de bal te vangen. Deák haalt uit met een fantastische trap. Duquesne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Stare Pierniki 3:0

43e minuut.
Deák rent richting de bal. Deák passt de bal in één keer door. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski haalt uit met een fantastische trap. Duquesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Stare Pierniki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Złotów 27%, Stare Pierniki 73%.
Sparta Złotów - Stare Pierniki 4:0

54e minuut.
Peneş speelt de bal door. Martínez Escamilla speelt de bal door. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák draait met de bal, schiet en ... Duquesne probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kistowski is nu in balbezit. Kistowski passt de bal zonder na te denken. Deák is nu in balbezit. Deák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Stare Pierniki 5:0

59e minuut.
Leventis probeert naar een medespeler te passen. Escobosa is nu in balbezit. Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Stare Pierniki 5:1

62e minuut.
Ardissino met een snelle inworp. Peneş is nu in balbezit. Martínez Escamilla onderschept slim de pass. Martínez Escamilla geeft een lange en hoge pass. Deák maakt een snoekduik en kopt de bal. Duquesne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Martínez Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Escamilla passt de bal in één keer door. Ardissino speelt de bal door. Klungelig pakt Deák de bal. Deák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Lacunza onderschept slim de pass. Lacunza geeft de bal voor. Honorato geeft een hoge lob. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák schiet op doel. Duquesne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Ardissino met de inworp. Martínez Escamilla rent richting de bal. Martínez Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák passt de bal zonder na te denken. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap. Duquesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Martínez Escamilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Deák de bal. Deák geeft een hoge lob. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki schiet op doel. Paal! Duquesne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Văduva onderschept slim de pass. Honorato rent richting de bal. Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva haalt uit met een fantastische trap. Popielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Stare Pierniki 5:2

86e minuut.
Honorato probeert naar een medespeler te passen. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski passt de bal zonder na te denken. Modracki is nu in balbezit. Modracki schiet op doel. Duquesne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Złotów 24%, Stare Pierniki 76%.
Sparta Złotów - Stare Pierniki 5:2