Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS. Konstal Chorzów Recreativo Sokołów
barazee Tactiek BG1
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 46.5
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Ryfka is nu in balbezit. Manson onderschept slim de pass. Tramonte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tramonte krijgt een gele kaart. Manson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dubas komt bij de bal en schiet. Isar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Szczodrowski probeert naar een medespeler te passen. Anielski is nu in balbezit. Anielski passt de bal in één keer door. Kazalski is nu in balbezit. Kazalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Oder bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manson neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Isar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS. Konstal Chorzów - Recreativo Sokołów 0:1

37e minuut.
Tramonte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manson rent richting de bal. Manson passt de bal in één keer door. Daar is Oder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oder draait met de bal, schiet en ... Isar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS. Konstal Chorzów 70%, Recreativo Sokołów 30%.
KS. Konstal Chorzów - Recreativo Sokołów 0:1

49e minuut.
Kosior geeft een hoge lob. Ryfka bereikt de bal nog maar net als eerste. Manson verovert de bal door een tackle van achteren. Oder rent richting de bal. Oder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Princivalle de bal. Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nurdjaman heeft problemen om de bal te vangen. Tramonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramonte passt de bal met de wreef. Anielski is nu in balbezit. Anielski geeft een lange en hoge pass. Barrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Dubas geeft een lange en hoge pass. Kosior rent richting de bal. Kosior passt de bal in één keer door. Leme heeft problemen om de bal te vangen. Leme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Świątczak rent richting de bal. Princivalle verovert de bal door een tackle van achteren. Dubas rent richting de bal. Daar is Dubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS. Konstal Chorzów 57%, Recreativo Sokołów 43%.
KS. Konstal Chorzów - Recreativo Sokołów 0:1