Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czerny Qń FC Paradise
Przód Tactiek moto
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 56
good Schieten formidable
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Miloti speelt de bal door. Daar is Fejkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel passt de bal in één keer door. Moratón Taeño geeft een lange en hoge pass. Stokłosa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Plener geeft een lange en hoge pass. Świstek rent richting de bal. Świstek geeft de bal voor. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Łakomiec passt de bal in één keer door. Daar is Moratón Taeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moratón Taeño met een sublieme pass. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Łakomiec verovert de bal door een tackle van achteren. Łakomiec probeert naar een medespeler te passen. Guðfinnsson met een sublieme pass. Daar is Stokłosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Fejkiel kopt de bal weg. Stokłosa is nu in balbezit. Plener tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stokłosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miloti komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barbón trapt de bal weg van het doel. Miloti kopt de bal weg. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - FC Paradise 0:1

18e minuut.
Guðfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðfinnsson met een sublieme pass. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - FC Paradise 0:2

18e minuut.
Guðfinnsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pielesiak komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Pielesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielesiak geeft de bal voor. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Barbón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - FC Paradise 0:3

24e minuut.
Miloti onderschept slim de pass. Miloti probeert naar een medespeler te passen. Moratón Taeño probeert naar een medespeler te passen. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kwoka geeft de bal voor. Moratón Taeño is nu in balbezit. Moratón Taeño geeft een hoge lob. Fejkiel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Vercilo heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Vercilo is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Łakomiec speelt de bal door. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak passt de bal zonder na te denken. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - FC Paradise 0:4

44e minuut.
Moratón Taeño passt de bal met de wreef. Miloti rent richting de bal. Miloti passt de bal met de wreef. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Barbón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Qń 69%, FC Paradise 31%.
Czerny Qń - FC Paradise 0:4

48e minuut.
Siedlecki probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pielesiak neemt de hoekschop. Fejkiel controleert de bal met de borst. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Świstek speelt de bal door. Moratón Taeño probeert naar een medespeler te passen. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - FC Paradise 0:5

57e minuut.
Inworp. Sezer komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Moratón Taeño geeft de bal voor. Stokłosa kopt de bal weg. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Barbón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - FC Paradise 0:6

65e minuut.
Fejkiel rent richting de bal. Plener bereikt de bal nog maar net als eerste. Plener passt de bal in één keer door. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Degan speelt de bal door. Miloti probeert naar een medespeler te passen. Siedlecki probeert de bal met de borst te controleren. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Rac komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak speelt de bal door. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - FC Paradise 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Qń 53%, FC Paradise 47%.
Czerny Qń - FC Paradise 0:7