Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. Sparta Złotów
352 Tactiek Galaktikos v2
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 58.3
good Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Honorato passt de bal met de wreef. Modracki is nu in balbezit. Met opzet legt Jankowicz zijn tegenspeler op de grond. Jankowicz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola rent richting de bal. Modracki onderschept slim de pass. Modracki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Sparta Złotów 0:1

12e minuut.
Contaldo heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Escamilla rent richting de bal. Martínez Escamilla passt de bal zonder na te denken. Modracki rent richting de bal. Modracki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kistowski rent richting de bal. Deák rent richting de bal. Deák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Sparta Złotów 0:2

15e minuut.
Koza kopt de bal weg. Barzola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martínez Escamilla met een sublieme pass. Deák is nu in balbezit. Deák haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Fabuloso ... Strafschop! Fabuloso krijgt een gele kaart. Kistowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Deák legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Deák passt de bal in één keer door. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola onderschept slim de pass. Deák is nu in balbezit. Deák draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Martínez Escamilla met een sublieme pass. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski met een sublieme pass. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Sparta Złotów 0:3

25e minuut.
Utracki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bibiluri met de inworp. Barzola geeft een lange en hoge pass. Sarapik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bibiluri passt de bal in één keer door. Harčaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Harčaník passt de bal met de wreef. Sarapik rent richting de bal. Sarapik schiet op doel. Popielski bokst de bal weg. Paal!

39e minuut.
Martínez Escamilla passt de bal zonder na te denken. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski probeert naar een medespeler te passen. Deák rent richting de bal. Deák haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner bokst de bal weg.

41e minuut.
Martínez Escamilla passt de bal zonder na te denken. Kistowski geeft een hoge lob. Jankowicz heeft problemen om de bal te vangen. Modracki is nu in balbezit. Modracki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Escobosa probeert naar een medespeler te passen. Deák is nu in balbezit. Barzola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barzola krijgt een gele kaart. Deák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deák zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kalkbrenner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Sparta Złotów 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 68%, Sparta Złotów 32%.
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Sparta Złotów 0:4

56e minuut.
Utracki rent richting de bal. Utracki geeft een lange en hoge pass. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Sparta Złotów 0:5

57e minuut.
Barzola heeft problemen om de bal te vangen. Barzola speelt de bal door. Takala bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki is nu in balbezit. Modracki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Utracki verovert de bal door een tackle van achteren. Utracki geeft een lange en hoge pass. Deák heeft problemen om de bal te vangen. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski geeft een lange en hoge pass. Deák is nu in balbezit. Deák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Sparta Złotów 0:6

60e minuut.
Ardissino passt de bal in één keer door. Jankowicz rent richting de bal. Deák verovert de bal door een tackle van achteren. Deák haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Martínez Escamilla verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Escamilla passt de bal met de wreef. Modracki is nu in balbezit. Modracki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Sparta Złotów 0:7

67e minuut.
Utracki onderschept slim de pass. Utracki passt de bal in één keer door. Ardissino met een sublieme pass. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Sparta Złotów 0:8

72e minuut.
Martínez Escamilla speelt de bal door. Kistowski rent richting de bal. Kistowski passt de bal met de wreef. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Pacholski passt de bal in één keer door. Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sarapik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarapik schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Stoichiţă de bal. Koza is nu in balbezit. Koza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Sparta Złotów 1:8

78e minuut.
Martínez Escamilla geeft een hoge lob. Kistowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Deák de bal. Deák draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Sparta Złotów 1:9

83e minuut.
Daar is Fabuloso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deák probeert naar een medespeler te passen. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski geeft de bal voor. Modracki heeft problemen om de bal te vangen. Kalkbrenner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Sparta Złotów 1:10

86e minuut.
Escobosa onderschept slim de pass. Escobosa geeft een hoge lob. Inworp. Harčaník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarapik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Deák kopt de bal weg. Daar is Fabuloso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski schiet op doel. Kalkbrenner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Sparta Złotów 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 72%, Sparta Złotów 28%.
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Sparta Złotów 1:11