Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Łomża Stare Pierniki
nowa v.2 Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 45.3
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Vakulin is nu in balbezit. Drożko is nu in balbezit. Drożko passt de bal zonder na te denken. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Drożko is nu in balbezit. Drożko met een sublieme pass. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel. Duquesne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Stare Pierniki 1:0

10e minuut.
Café geeft een lange en hoge pass. Sobkowicz kopt de bal weg. Łachacz geeft een lange en hoge pass. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ruciak is nu in balbezit. Ruciak passt de bal met de wreef. Lacunza verovert de bal door een tackle van achteren. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tănăsescu is nu in balbezit. Tănăsescu geeft een hoge lob. Sykta heeft problemen om de bal te vangen. Brandes rent richting de bal. Brandes schiet op doel. Duquesne bokst de bal weg.

13e minuut.
Inworp. Drożko met een snelle inworp. Łachacz is nu in balbezit. Łachacz geeft een lange en hoge pass. Brandes krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Stare Pierniki 2:0

14e minuut.
Ruciak met de inworp. Drożko rent richting de bal. Drożko geeft de bal voor. Daar is Sobkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Llaneza rent richting de bal. Llaneza passt de bal in één keer door. Peneş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Micewicz de bal. Micewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Llaneza verovert de bal door een tackle van achteren. Llaneza speelt de bal door. D`Ambruosi heeft problemen om de bal te vangen. D`Ambruosi geeft een lange en hoge pass. Vakulin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Café rent richting de bal. Café geeft de bal voor. Brandes kan de bal niet met de borst controleren. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz schiet op doel. Duquesne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Stare Pierniki 3:0

22e minuut.
Sykta heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz rent richting de bal. Drożko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brandes de bal. Brandes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tănăsescu passt de bal met de wreef. Łachacz rent richting de bal. Łachacz passt de bal zonder na te denken. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Drożko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drożko passt de bal in één keer door. Brandes rent richting de bal. Brandes draait met de bal, schiet en ... Duquesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Stare Pierniki 4:0

36e minuut.
Café geeft de bal voor. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes passt de bal met de wreef. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Drożko speelt de bal door. Daar is Łachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łachacz speelt de bal door. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ruciak verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciak geeft de bal voor. Zandío verovert de bal door een tackle van achteren. Sobkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Duquesne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Łomża 29%, Stare Pierniki 71%.
FK Łomża - Stare Pierniki 4:0

49e minuut.
D`Ambruosi rent richting de bal. D`Ambruosi passt de bal met de wreef. Drożko geeft een lange en hoge pass. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Drożko met een sublieme pass. Ruciak is nu in balbezit. Ruciak passt de bal zonder na te denken. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Tănăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsescu met een sublieme pass. Sobkowicz probeert naar een medespeler te passen. Brandes is nu in balbezit. Brandes haalt uit met een fantastische trap. Duquesne bokst de bal weg.

67e minuut.
Lacunza kopt de bal weg. Inworp. Hulava met een snelle inworp. Drożko geeft een hoge lob. Sobkowicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hulava passt de bal zonder na te denken. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandío begaat een overtreding. Zandío krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Daar is Peneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hulava rent richting de bal. Hulava geeft een lange en hoge pass. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hulava bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulava geeft een hoge lob. Sykta heeft problemen om de bal te vangen. Brandes is nu in balbezit. Brandes haalt uit met een fantastische trap. Duquesne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Szostak rent richting de bal. Szostak geeft een hoge lob. Łachacz kopt de bal weg. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Duquesne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Łomża 29%, Stare Pierniki 71%.
FK Łomża - Stare Pierniki 4:0