Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stare Pierniki FK Łomża
4-4-2 Tactiek nowa v.2
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
43.8 gemiddelde waardering 59.2
good Schieten formidable
good Passen solid
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Ruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciak passt de bal met de wreef. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Duquesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FK Łomża 0:1

9e minuut.
Łachacz rent richting de bal. Klungelig pakt Łachacz de bal. Łachacz met een sublieme pass. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kukulski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vinocur komt het veld opgelopen. Duquesne trapt de bal weg van het doel. Tănăsescu kopt de bal weg. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz schiet op doel. Duquesne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FK Łomża 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Leventis de bal. Szostak onderschept slim de pass. Szostak speelt de bal door. Daar is Sobkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobkowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Inworp. Peneş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Llaneza probeert naar een medespeler te passen. Daar is D`Ambruosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Ambruosi haalt uit met een fantastische trap. Tuñas bokst de bal weg.

19e minuut.
D`Ambruosi kopt de bal weg. Wespenmeister probeert de bal aan de voet te houden. Vakulin is nu in balbezit. Vakulin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FK Łomża 1:2

21e minuut.
Brasileiro speelt de bal door. Vinocur rent richting de bal. Łachacz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Łachacz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Vinocur roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vinocur kan niet meer verder spelen. Sykta komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Drożko passt de bal met de wreef. Ruciak probeert naar een medespeler te passen. Brandes rent richting de bal. Brandes draait met de bal, schiet en ... Duquesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Brandes kopt de bal weg. Zandío probeert de bal aan de voet te houden. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel. Zandío probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Tănăsescu probeert naar een medespeler te passen. Brandes rent richting de bal. Brandes speelt de bal door. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hulava geeft de bal voor. Sobkowicz rent richting de bal. Brandes is nu in balbezit. Brandes draait met de bal, schiet en ... Duquesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FK Łomża 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 61%, FK Łomża 39%.
Stare Pierniki - FK Łomża 1:3

48e minuut.
Hulava bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsescu heeft problemen om de bal te vangen. Tănăsescu geeft een hoge lob. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Hulava is nu in balbezit. Tănăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sobkowicz de bal. Sobkowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tănăsescu met een sublieme pass. Ruciak rent richting de bal. Ruciak met een sublieme pass. Daar is Brandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Drożko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drożko met een sublieme pass. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is D`Ambruosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tănăsescu geeft een lange en hoge pass. Brandes is nu in balbezit. Brandes schiet op doel. Duquesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FK Łomża 1:4

67e minuut.
Hulava passt de bal met de wreef. Sobkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz probeert naar een medespeler te passen. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Brasileiro speelt de bal door. Café is nu in balbezit. Café geeft een hoge lob. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz schiet op doel. Duquesne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Drożko is nu in balbezit. Drożko geeft de bal voor. Zandío heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FK Łomża 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 71%, FK Łomża 29%.
Stare Pierniki - FK Łomża 1:5