Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fax Bieniów KS Gąsawka Szubin
4-1-3-2 Tactiek ZZ
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 46.8
solid Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Tartak geeft een hoge lob. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Caceteiro ... Strafschop! Inczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Inczewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bould kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - KS Gąsawka Szubin 1:0

14e minuut.
Bunghitu kopt de bal weg. Seguin rent richting de bal. Seguin passt de bal in één keer door. Czader bereikt de bal nog maar net als eerste. Czader haalt uit met een fantastische trap. Canu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fax Bieniów - KS Gąsawka Szubin 1:1

19e minuut.
Nepomuceno rent richting de bal. Klungelig pakt Seguin de bal. Seguin schiet op doel. Rauam probeert de bal aan de voet te houden. Canu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Daar is Caceteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inczewski rent richting de bal. Inczewski passt de bal met de wreef. Helio bereikt de bal nog maar net als eerste. Helio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - KS Gąsawka Szubin 2:1

26e minuut.
Bursuk verovert de bal door een tackle van achteren. Bursuk passt de bal in één keer door. Daar is Bunghitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seguin rent richting de bal. Seguin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Öndertürk met een sublieme pass. Dissing bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bursuk. Bursuk krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bicskei passt de bal met de wreef. Tartak is nu in balbezit. Tartak geeft een hoge lob. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vitortas passt de bal met de wreef. Poggio is nu in balbezit. Poggio met een sublieme pass. Czader is nu in balbezit. Czader haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 53%, KS Gąsawka Szubin 47%.
Fax Bieniów - KS Gąsawka Szubin 2:1

54e minuut.
Öndertürk heeft problemen om de bal te vangen. Öndertürk passt de bal met de wreef. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Bould probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - KS Gąsawka Szubin 3:1

61e minuut.
Öndertürk verovert de bal door een tackle van achteren. Öndertürk geeft een hoge lob. Helio is nu in balbezit. Helio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - KS Gąsawka Szubin 4:1

63e minuut.
Niwiński geeft een lange en hoge pass. Vitortas heeft problemen om de bal te vangen. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Bould werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bicskei rent richting de bal. Seguin verovert de bal door een tackle van achteren. Seguin passt de bal zonder na te denken. Nepomuceno rent richting de bal. Nepomuceno geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bursuk is nu in balbezit. Niwiński onderschept slim de pass. Niwiński geeft de bal voor. Helio bereikt de bal nog maar net als eerste. Helio draait met de bal, schiet en ... Bould bokst de bal weg. Helio is nu in balbezit. Helio draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - KS Gąsawka Szubin 5:1

85e minuut.
Niwiński met een sublieme pass. Tartak rent richting de bal. Tartak passt de bal in één keer door. Helio rent richting de bal. Helio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 41%, KS Gąsawka Szubin 59%.
Fax Bieniów - KS Gąsawka Szubin 5:1