Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zryw Palestyna FC Jaskółka Brzózki
test Tactiek Nowy pomysł
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 48.5
adequate Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen good


22e minuut.
Pyda probeert naar een medespeler te passen. Bărbulescu rent richting de bal. Bărbulescu passt de bal zonder na te denken. Dunev rent richting de bal. Dunev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ívarsson passt de bal zonder na te denken. Vaňhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňhal passt de bal met de wreef. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dombkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Palestyna 65%, FC Jaskółka Brzózki 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zryw Palestyna - FC Jaskółka Brzózki 0:0

47e minuut.
Dragunek geeft de bal voor. Gzowski kan de bal niet met de borst controleren. Ívarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ívarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - FC Jaskółka Brzózki 0:1

54e minuut.
Kessler kopt de bal weg. Altinier probeert naar een medespeler te passen. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna passt de bal met de wreef. Vaňhal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dragunek met de inworp. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech onderschept slim de pass. Pośpiech geeft een hoge lob. Pyda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pośpiech geeft een hoge lob. Kapka kopt de bal weg. Daar is Ívarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ívarsson passt de bal in één keer door. Kapka geeft de bal voor. Dombkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Pośpiech geeft de bal voor. Ívarsson kopt de bal weg. Vaňhal rent richting de bal. Vaňhal haalt uit met een fantastische trap. Dombkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - FC Jaskółka Brzózki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Palestyna 64%, FC Jaskółka Brzózki 36%.
Zryw Palestyna - FC Jaskółka Brzózki 0:2