Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jaskółka Brzózki Zryw Palestyna
Nowy pomysł Tactiek test
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.6 gemiddelde waardering 47.2
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Klungelig pakt Gzowski de bal. Ívarsson rent richting de bal. Montezuma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Montezuma krijgt een gele kaart. Ívarsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vaňhal legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bărbulescu. Bărbulescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jaskółka Brzózki 47%, Zryw Palestyna 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jaskółka Brzózki - Zryw Palestyna 0:0

49e minuut.
Ruszczyk rent richting de bal. Ruszczyk passt de bal met de wreef. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jaskółka Brzózki - Zryw Palestyna 0:1

58e minuut.
Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňhal verovert de bal door een tackle van achteren. Vaňhal met een sublieme pass. Pyda rent richting de bal. Pyda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Sosna met de inworp. Bărbulescu rent richting de bal. Vaňhal begaat een overtreding. Vaňhal krijgt een gele kaart. Bărbulescu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bărbulescu kan niet meer verder spelen. Linharez komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dragunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragunek passt de bal in één keer door. Hrabia heeft problemen om de bal te vangen. Pyda rent richting de bal. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gzowski speelt de bal door. Dragunek is nu in balbezit. Dragunek speelt de bal door. Vaňhal rent richting de bal. Vaňhal schiet op doel. Dombkowski bokst de bal weg.

82e minuut.
Kuraś rent richting de bal. Dragunek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuraś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montezuma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gómez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Michniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna onderschept slim de pass. Michniak maakt een afschuwelijke overtreding. Sosna moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sosna kan niet meer verder spelen. Charlot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jaskółka Brzózki 28%, Zryw Palestyna 72%.
FC Jaskółka Brzózki - Zryw Palestyna 0:1