Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leixoes Academy ♞ Benelone FC
Powrot Tactiek 451_def
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 37.2
solid Schieten adequate
very good Passen good
good Verdedigen weak


9e minuut.
Tanzillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzillo passt de bal met de wreef. Silberfuss probeert naar een medespeler te passen. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tanzillo verovert de bal door een tackle van achteren. Tanzillo geeft de bal voor. Sajewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajewicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leixoes Academy ♞ - Benelone FC 1:0

22e minuut.
Kabut geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Yaklaş stond buitenspel. Viana neemt vlug de vrije trap. Bresciani rent richting de bal. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Crăcan bokst de bal weg.

24e minuut.
Tanzillo met een snelle inworp. Silberfuss is nu in balbezit. Silberfuss passt de bal in één keer door. Tanzillo geeft de bal voor. Sajewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mallo geeft een hoge lob. Bresciani rent richting de bal. Bresciani passt de bal in één keer door. Sajewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajewicz schiet op doel. Crăcan bokst de bal weg. Salajka geeft een hoge lob. Balaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaš probeert naar een medespeler te passen. Urga bereikt de bal nog maar net als eerste. Urga geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Silberfuss passt de bal met de wreef. Kaczmarek is nu in balbezit. Kaczmarek geeft een lange en hoge pass. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kaczmarek geeft de bal voor. Urga geeft een hoge lob. Mallo probeert de bal met de borst te controleren. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leixoes Academy ♞ 30%, Benelone FC 70%.
Leixoes Academy ♞ - Benelone FC 1:0

53e minuut.
Tanzillo geeft de bal voor. Salajka kopt de bal weg. Klungelig pakt Sajewicz de bal. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani schiet op doel. Crăcan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Tanzillo is nu in balbezit. Tanzillo geeft de bal voor. Malec heeft problemen om de bal te vangen. Bresciani rent richting de bal. Bresciani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Tanzillo de bal. Tanzillo met een sublieme pass. Sajewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajewicz draait met de bal, schiet en ... Crăcan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leixoes Academy ♞ - Benelone FC 2:0

59e minuut.
Urga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pełkowski de bal. Pełkowski passt de bal met de wreef. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tanzillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzillo geeft een hoge lob. Bould heeft problemen om de bal te vangen. Sajewicz is nu in balbezit. Sajewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Silberfuss rent richting de bal. Silberfuss passt de bal met de wreef. Sajewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Crăcan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leixoes Academy ♞ - Benelone FC 3:0

68e minuut.
van Halst rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balaš. van Halst is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Halst met een snel genomen vrije trap. Bresciani rent richting de bal. Bresciani schiet op doel. Crăcan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leixoes Academy ♞ - Benelone FC 4:0

73e minuut.
Tanzillo speelt de bal door. Sajewicz rent richting de bal. Sajewicz geeft een hoge lob. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kaczmarek is nu in balbezit. Kaczmarek passt de bal in één keer door. Silberfuss bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberfuss geeft een hoge lob. Bresciani springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Balaš passt de bal zonder na te denken. Mallo met een sublieme pass. Silberfuss probeert naar een medespeler te passen. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leixoes Academy ♞ - Benelone FC 5:0

88e minuut.
Tanzillo probeert naar een medespeler te passen. van Halst probeert de bal met de borst te controleren. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş haalt uit met een fantastische trap. de Neve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leixoes Academy ♞ - Benelone FC 5:1

90e minuut.
Urga passt de bal met de wreef. Silberfuss is nu in balbezit. Silberfuss passt de bal met de wreef. Sajewicz rent richting de bal. Sajewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leixoes Academy ♞ 23%, Benelone FC 77%.
Leixoes Academy ♞ - Benelone FC 5:1