Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fax Bieniów FC Jaskółka Brzózki
4-1-3-2 Tactiek Nowy pomysł
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 45.8
solide Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


22e minuut.
Vaňhal probeert naar een medespeler te passen. Bicskei probeert naar een medespeler te passen. Vaňhal met een sublieme pass. Pyda rent richting de bal. Pyda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - FC Jaskółka Brzózki 0:1

25e minuut.
Öndertürk probeert naar een medespeler te passen. Tartak met een sublieme pass. Helio is nu in balbezit. Helio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fax Bieniów - FC Jaskółka Brzózki 1:1

31e minuut.
Rędzina kopt de bal weg. Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk passt de bal met de wreef. Tartak is nu in balbezit. Tartak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Öndertürk geeft een lange en hoge pass. Helio rent richting de bal. Helio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Charlot geeft een hoge lob. Öndertürk is nu in balbezit. Öndertürk met een sublieme pass. Helio bereikt de bal nog maar net als eerste. Helio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Tartak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tartak geeft een lange en hoge pass. Öndertürk kopt de bal weg. Helio is nu in balbezit. Helio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - FC Jaskółka Brzózki 2:1

43e minuut.
Dissing met een sublieme pass. Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcılar begaat een overtreding. Yağcılar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 43%, FC Jaskółka Brzózki 57%.
Fax Bieniów - FC Jaskółka Brzózki 2:1

51e minuut.
Charlot met de inworp. Vaňhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňhal passt de bal in één keer door. Ívarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ívarsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Tartak heeft problemen om de bal te vangen. Tartak passt de bal zonder na te denken. Daar is Zeledón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tartak is nu in balbezit. Tartak geeft een lange en hoge pass. Domingo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Dissing probeert naar een medespeler te passen. Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Öndertürk probeert naar een medespeler te passen. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Kapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chroust rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapka. Chroust moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chroust kan niet meer verder spelen. Vis komt het veld opgelopen. Inczewski komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Bertoldi de bal onder controle te krijgen. Tartak rent richting de bal. Tartak geeft een hoge lob. Paal! Domingo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - FC Jaskółka Brzózki 3:1

84e minuut.
Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka probeert naar een medespeler te passen. Charlot is nu in balbezit. Tartak verovert de bal door een tackle van achteren. Tartak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bicskei kopt de bal weg. Daar is Zeledón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helio is nu in balbezit. Helio draait met de bal, schiet en ... Domingo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 37%, FC Jaskółka Brzózki 63%.
Fax Bieniów - FC Jaskółka Brzózki 3:1