Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pianka Kuflew Benelone FC
442 Tactiek 451_def
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
36.1 gemiddelde waardering 39.9
good Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Kabut met een sublieme pass. Sagáth bereikt de bal nog maar net als eerste. Bździądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bździądło schiet op doel. Crăcan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Benelone FC 1:0

4e minuut.
Etxániz is nu in balbezit. Mazak begaat een overtreding. Etxániz raakt geblesseerd tijdens het duel. Balaš met een snel genomen vrije trap. Yaklaş maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mazak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Etxániz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaš geeft de bal voor. Buchla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Urga neemt de hoekschop. Daar is Carballeiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaklaş verovert de bal door een tackle van achteren. Yaklaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pianka Kuflew - Benelone FC 1:1

15e minuut.
Mazak rent richting de bal. Etxániz is nu in balbezit. Etxániz probeert naar een medespeler te passen. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pełkowski is nu in balbezit. Met opzet legt Bździądło zijn tegenspeler op de grond. Pełkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pełkowski met een snel genomen vrije trap. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Benelone FC 1:2

22e minuut.
Urga geeft een lange en hoge pass. Suvac is nu in balbezit. Yaklaş onderschept slim de pass. Yaklaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Benelone FC 1:3

28e minuut.
Etxániz rent richting de bal. Etxániz geeft een lange en hoge pass. Buljan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yaklaş de bal. Yaklaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Urga verovert de bal door een tackle van achteren. Urga passt de bal zonder na te denken. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş draait met de bal, schiet en ... Buchla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Benelone FC 1:4

36e minuut.
Bould rent richting de bal. Bould geeft de bal voor. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Benelone FC 1:5

38e minuut.
Urga bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaš is nu in balbezit. Balaš met een sublieme pass. Daar is Yaklaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaklaş schiet op doel. Buchla bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianka Kuflew 66%, Benelone FC 34%.
Pianka Kuflew - Benelone FC 1:5

52e minuut.
Mazak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Etxániz bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxániz geeft een lange en hoge pass. Yaklaş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Benelone FC 1:6

56e minuut.
Suvac met een sublieme pass. Mazak is nu in balbezit. Mazak geeft een lange en hoge pass. Bździądło is nu in balbezit. Bździądło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rogaliński is nu in balbezit. Kabut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogaliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazak met een snel genomen vrije trap. Bździądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bździądło schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Rogaliński geeft de bal voor. Sagáth heeft problemen om de bal te vangen. Bździądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bździądło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Benelone FC 2:6

84e minuut.
Etxániz met een sublieme pass. Kabut geeft een hoge lob. Pulikowski kan de bal niet met de borst controleren. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Carballeiras passt de bal met de wreef. Rogaliński rent richting de bal. Rogaliński geeft een lange en hoge pass. Bździądło kan de bal niet met de borst controleren. Bździądło draait met de bal, schiet en ... Crăcan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianka Kuflew 35%, Benelone FC 65%.
Pianka Kuflew - Benelone FC 2:6