Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benelone FC Pianka Kuflew
451_def Tactiek 442
45% Balbezit 55%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 34.7
solid Schieten adequate
good Passen average
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Bould rent richting de bal. Bould geeft de bal voor. Suvac heeft problemen om de bal te vangen. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş draait met de bal, schiet en ... Buchla bokst de bal weg.

6e minuut.
Daar is Carballeiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaš verovert de bal door een tackle van achteren. Balaš speelt de bal door. Yaklaş is nu in balbezit. Yaklaş schiet op doel. Buchla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kabut rent richting de bal. Kabut geeft de bal voor. Yaklaş is nu in balbezit. Yaklaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - Pianka Kuflew 1:0

12e minuut.
Mazak is nu in balbezit. Etxániz verovert de bal door een tackle van achteren. Etxániz geeft de bal voor. Yaklaş krijgt zijn hoofd ertegen. Buchla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Domić met een sublieme pass. Rogaliński is nu in balbezit. Rogaliński speelt de bal door. Yupeng rent richting de bal. Yupeng haalt uit met een fantastische trap. Crăcan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Etxániz speelt de bal door. Balaš is nu in balbezit. Balaš speelt de bal door. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Etxániz bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxániz passt de bal met de wreef. Yaklaş probeert naar een medespeler te passen. Bździądło rent richting de bal. Bździądło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benelone FC - Pianka Kuflew 1:1

34e minuut.
Domić is nu in balbezit. Balaš onderschept slim de pass. Balaš geeft een lange en hoge pass. Daar is Yaklaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaklaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - Pianka Kuflew 2:1

38e minuut.
Balaš probeert naar een medespeler te passen. Bould rent richting de bal. Bould geeft een lange en hoge pass. Yaklaş is nu in balbezit. Yaklaş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benelone FC 36%, Pianka Kuflew 64%.
Benelone FC - Pianka Kuflew 2:1

47e minuut.
Daar is Yupeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bould met een sublieme pass. Kabut probeert de bal aan de voet te houden. Gralewski rent richting de bal. Gralewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Urga is nu in balbezit. Urga geeft een lange en hoge pass. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş draait met de bal, schiet en ... Buchla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - Pianka Kuflew 3:1

56e minuut.
Gralewski geeft een lange en hoge pass. Yupeng maakt een snoekduik en kopt de bal. Bździądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bździądło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - Pianka Kuflew 3:2

58e minuut.
Yaklaş kopt de bal weg. Urga rent richting de bal. Urga geeft een hoge lob. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - Pianka Kuflew 4:2

63e minuut.
Kabut verovert de bal door een tackle van achteren. Kabut geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Suvac de bal. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yupeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut rent richting de bal. Kabut geeft een hoge lob. Etxániz is nu in balbezit. Etxániz geeft een hoge lob. Buchla bokst de bal weg. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş schiet op doel. Buchla bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benelone FC 45%, Pianka Kuflew 55%.
Benelone FC - Pianka Kuflew 4:2