Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Gąsawka Szubin FC Jaskółka Brzózki
ZZ Tactiek Nowy pomysł
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
46.7 gemiddelde waardering 47.7
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Pyda heeft problemen om de bal te vangen. Vitortas rent richting de bal. Vaňhal verovert de bal door een tackle van achteren. Vaňhal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - FC Jaskółka Brzózki 0:1

16e minuut.
Kapka passt de bal in één keer door. Pyda heeft problemen om de bal te vangen. Vitortas is nu in balbezit. Pyda onderschept slim de pass. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gąsawka Szubin 47%, FC Jaskółka Brzózki 53%.
KS Gąsawka Szubin - FC Jaskółka Brzózki 0:1

48e minuut.
Yağcılar geeft een lange en hoge pass. Sosna kopt de bal weg. Vaňhal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ívarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ívarsson draait met de bal, schiet en ... Bould probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Altinier geeft een lange en hoge pass. Vitortas rent richting de bal. Pyda verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pyda de bal. Pyda haalt uit met een fantastische trap. Bould probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Altinier met een sublieme pass. Kapka probeert de bal aan de voet te houden. Ívarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ívarsson draait met de bal, schiet en ... Bould probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - FC Jaskółka Brzózki 0:2

80e minuut.
Vitortas kopt de bal weg. Cabirzadə probeert naar een medespeler te passen. Nepomuceno probeert naar een medespeler te passen. Seguin is nu in balbezit. Seguin schiet op doel. Domingo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Klungelig pakt Caceteiro de bal. Caceteiro geeft een lange en hoge pass. Seguin is nu in balbezit. Seguin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - FC Jaskółka Brzózki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gąsawka Szubin 59%, FC Jaskółka Brzózki 41%.
KS Gąsawka Szubin - FC Jaskółka Brzózki 1:2