Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leixoes Academy ♞ Fax Bieniów
Powrot Tactiek 4-1-3-2
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
42.7 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Bicskei de bal. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicskei is nu in balbezit. Bresciani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Canu bokst de bal weg.

6e minuut.
Tanzillo met een sublieme pass. Kaczmarek rent richting de bal. Kaczmarek geeft de bal voor. Bresciani rent richting de bal. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Schatten maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mallo rent richting de bal. Inczewski onderschept slim de pass. Inczewski schiet op doel. de Neve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tanzillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzillo passt de bal zonder na te denken. Sajewicz rent richting de bal. Sajewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rauam de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Heping verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Öndertürk de bal. Öndertürk passt de bal zonder na te denken. Helio rent richting de bal. Helio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rauam heeft problemen om de bal te vangen. Bresciani is nu in balbezit. Schatten begaat een overtreding. Schatten krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Dissing bereikt de bal nog maar net als eerste. Helio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viana. Viana krijgt een gele kaart. Helio raakt geblesseerd tijdens het duel. Chroust zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Öndertürk speelt de bal door. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leixoes Academy ♞ - Fax Bieniów 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leixoes Academy ♞ 66%, Fax Bieniów 34%.
Leixoes Academy ♞ - Fax Bieniów 0:1

50e minuut.
Tanzillo rent richting de bal. Tanzillo geeft een hoge lob. Öndertürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaczmarek is nu in balbezit. Kaczmarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bicskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicskei passt de bal in één keer door. Helio bereikt de bal nog maar net als eerste. Helio draait met de bal, schiet en ... de Neve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leixoes Academy ♞ - Fax Bieniów 0:2

59e minuut.
Ambrozio is nu in balbezit. Chroust onderschept slim de pass. Chroust passt de bal zonder na te denken. Öndertürk is nu in balbezit. Öndertürk haalt uit met een fantastische trap. de Neve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Dissing kopt de bal weg. Tartak is nu in balbezit. Tartak passt de bal in één keer door. Helio bereikt de bal nog maar net als eerste. Helio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leixoes Academy ♞ - Fax Bieniów 0:3

65e minuut.
Tartak rent richting de bal. Sajewicz is nu in balbezit. Chroust rent richting de bal. Sajewicz rent richting de bal. Sajewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Mallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tartak rent richting de bal. Tartak geeft een lange en hoge pass. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ... de Neve bokst de bal weg.

69e minuut.
Helio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Viana de bal. Tartak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartak draait met de bal, schiet en ... de Neve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leixoes Academy ♞ - Fax Bieniów 0:4

71e minuut.
Klungelig pakt Ambrozio de bal. Dissing bereikt de bal nog maar net als eerste. van Halst begaat een overtreding. van Halst krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bicskei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dissing bereikt de bal nog maar net als eerste. Dissing met een sublieme pass. Helio rent richting de bal. Helio haalt uit met een fantastische trap. de Neve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leixoes Academy ♞ - Fax Bieniów 0:5

87e minuut.
de Neve speelt de bal door. Ambrozio kopt de bal weg. Rędzina heeft problemen om de bal te vangen. Sajewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dissing kopt de bal weg. Daar is Helio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helio probeert naar een medespeler te passen. Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk draait met de bal, schiet en ... de Neve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leixoes Academy ♞ 63%, Fax Bieniów 37%.
Leixoes Academy ♞ - Fax Bieniów 0:5