Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zryw Palestyna Pianka Kuflew
test Tactiek 442
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 35.6
very good Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Suvac passt de bal zonder na te denken. Gómez rent richting de bal. Suvac rent richting de bal. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kuraś maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - Pianka Kuflew 1:0

8e minuut.
Montezuma rent richting de bal. Montezuma speelt de bal door. Daar is Kuraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuraś haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buljan de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Ruszczyk passt de bal met de wreef. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kuraś de bal. Kuraś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bărbulescu kopt de bal weg. Gómez is nu in balbezit. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś haalt uit met een fantastische trap. Paal! Buchla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Suvac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - Pianka Kuflew 2:0

28e minuut.
Bărbulescu met een sublieme pass. Gómez rent richting de bal. Gómez geeft een lange en hoge pass. Kuraś rent richting de bal. Kuraś draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Montezuma geeft een lange en hoge pass. Gómez kopt de bal weg. Kuraś rent richting de bal. Kuraś haalt uit met een fantastische trap. Buchla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - Pianka Kuflew 3:0

38e minuut.
Buljan geeft de bal voor. Bărbulescu kopt de bal weg. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ... Buchla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - Pianka Kuflew 4:0

40e minuut.
Mazak is nu in balbezit. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez speelt de bal door. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rogaliński speelt de bal door. Domić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gómez. Domić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Palestyna 26%, Pianka Kuflew 74%.
Zryw Palestyna - Pianka Kuflew 4:0

47e minuut.
Linharez probeert naar een medespeler te passen. Carballeiras is nu in balbezit. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś haalt uit met een fantastische trap. Buchla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buchla met een harde bal richting middenveld. Bărbulescu kopt de bal weg. Kuraś rent richting de bal. Kuraś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Ruszczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuraś passt de bal in één keer door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez passt de bal in één keer door. Montezuma rent richting de bal. Montezuma passt de bal zonder na te denken. Kuraś geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Linharez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś schiet op doel. Buchla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - Pianka Kuflew 5:0

83e minuut.
Domić rent richting de bal. Montezuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Montezuma probeert naar een medespeler te passen. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Palestyna 41%, Pianka Kuflew 59%.
Zryw Palestyna - Pianka Kuflew 5:0