Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Gąsawka Szubin Leixoes Academy ♞
ZZ Tactiek Powrot
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
46.6 gemiddelde waardering 41.3
very good Schieten adequate
solid Passen solid
good Verdedigen adequate


12e minuut.
Nepomuceno met de inworp. Seguin is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pintenat ... Strafschop! Seguin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bunghitu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - Leixoes Academy ♞ 1:0

27e minuut.
Silberfuss speelt de bal door. Kaczmarek is nu in balbezit. Kaczmarek passt de bal zonder na te denken. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Gąsawka Szubin - Leixoes Academy ♞ 1:1

36e minuut.
Heping is nu in balbezit. Heping geeft een hoge lob. Nepomuceno rent richting de bal. Nepomuceno geeft een hoge lob. Czader krijgt zijn hoofd ertegen. de Neve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ambrozio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caceteiro met een snelle inworp. Poggio geeft een hoge lob. Seguin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gąsawka Szubin 34%, Leixoes Academy ♞ 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Gąsawka Szubin - Leixoes Academy ♞ 1:1

54e minuut.
Tanzillo heeft problemen om de bal te vangen. Tanzillo passt de bal met de wreef. Radziwiłł is nu in balbezit. Seguin verovert de bal door een tackle van achteren. Seguin haalt uit met een fantastische trap. de Neve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - Leixoes Academy ♞ 2:1

56e minuut.
Nepomuceno rent richting de bal. Met opzet legt Kaczmarek zijn tegenspeler op de grond. Nepomuceno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mujica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seguin rent richting de bal. Seguin haalt uit met een fantastische trap. de Neve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Ambrozio met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaczmarek de bal. Kaczmarek geeft de bal voor. Sajewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Bould bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Gąsawka Szubin - Leixoes Academy ♞ 2:2

65e minuut.
Cabirzadə geeft een lange en hoge pass. Heping heeft problemen om de bal te vangen. Nepomuceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin is nu in balbezit. Seguin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - Leixoes Academy ♞ 3:2

68e minuut.
Gaudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudio geeft een lange en hoge pass. Radziwiłł heeft problemen om de bal te vangen. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin draait met de bal, schiet en ... de Neve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seguin rent richting de bal. Seguin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - Leixoes Academy ♞ 4:2

84e minuut.
Tanzillo is nu in balbezit. Tanzillo geeft de bal voor. Gaudio met een sublieme pass. Seguin is nu in balbezit. Seguin schiet op doel. de Neve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Caceteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Caceteiro geeft de bal voor. Seguin rent richting de bal. Seguin draait met de bal, schiet en ... de Neve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - Leixoes Academy ♞ 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gąsawka Szubin 41%, Leixoes Academy ♞ 59%.
KS Gąsawka Szubin - Leixoes Academy ♞ 5:2