Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fax Bieniów Benelone FC
4-1-3-2 Tactiek 451_def
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.4 gemiddelde waardering 37
solid Schieten adequate
very good Passen good
good Verdedigen weak


2e minuut.
Urga probeert de bal met de borst te controleren. Rędzina rent richting de bal. Rędzina passt de bal met de wreef. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel. Crăcan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Öndertürk passt de bal in één keer door. Yaklaş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rauam. Rauam krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Pełkowski geeft een lange en hoge pass. Urga probeert de bal met de borst te controleren. Urga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yaklaş de bal. Yaklaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Urga geeft een hoge lob. Dissing kopt de bal weg. Tartak met een sublieme pass. Helio is nu in balbezit. Helio draait met de bal, schiet en ... Crăcan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Dissing passt de bal met de wreef. Chroust rent richting de bal. Sagáth rent richting de bal. Helio bereikt de bal nog maar net als eerste. Helio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dissing met een sublieme pass. Daar is Tartak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tartak met een sublieme pass. Helio bereikt de bal nog maar net als eerste. Helio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bicskei is nu in balbezit. Bicskei geeft een hoge lob. Kabut rent richting de bal. Helio onderschept slim de pass. Helio schiet op doel. Crăcan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 33%, Benelone FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fax Bieniów - Benelone FC 0:0

48e minuut.
Tartak met een sublieme pass. Rauam is nu in balbezit. Rauam geeft de bal voor. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Öndertürk is nu in balbezit. Öndertürk geeft de bal voor. Salajka heeft problemen om de bal te vangen. Tartak is nu in balbezit. Tartak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dissing probeert naar een medespeler te passen. Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk speelt de bal door. Inczewski rent richting de bal. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Chroust is nu in balbezit. Dissing geeft de bal voor. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel. Crăcan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Benelone FC 1:0

66e minuut.
Helio met een sublieme pass. Chroust bereikt de bal nog maar net als eerste. Chroust probeert naar een medespeler te passen. Öndertürk is nu in balbezit. Öndertürk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Helio rent richting de bal. Helio passt de bal in één keer door. Inczewski rent richting de bal. Helio rent richting de bal. Helio draait met de bal, schiet en ... Crăcan bokst de bal weg.

81e minuut.
Inczewski passt de bal met de wreef. Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould passt de bal met de wreef. Helio bereikt de bal nog maar net als eerste. Helio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kabut geeft een hoge lob. Wikander kopt de bal weg. Klungelig pakt Malec de bal. Helio rent richting de bal. Helio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rędzina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tartak probeert naar een medespeler te passen. Chroust is nu in balbezit. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Crăcan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Benelone FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 24%, Benelone FC 76%.
Fax Bieniów - Benelone FC 2:0