Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jaskółka Brzózki Leixoes Academy ♞
Nowy pomysł Tactiek Powrot
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 44.7
excellent Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Kaczmarek verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarek passt de bal zonder na te denken. Silberfuss speelt de bal door. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Pintenat rent richting de bal. Vaňhal onderschept slim de pass. Vaňhal geeft een hoge lob. Pyda rent richting de bal. Pyda draait met de bal, schiet en ... de Neve bokst de bal weg.

10e minuut.
Tanzillo rent richting de bal. Tanzillo passt de bal met de wreef. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jaskółka Brzózki - Leixoes Academy ♞ 1:0

14e minuut.
Bertoldi onderschept slim de pass. Kapka probeert naar een medespeler te passen. Sosna rent richting de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap. de Neve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jaskółka Brzózki - Leixoes Academy ♞ 2:0

20e minuut.
Dragunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragunek passt de bal zonder na te denken. Tanzillo speelt de bal door. Sajewicz is nu in balbezit. Sajewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jaskółka Brzózki - Leixoes Academy ♞ 2:1

32e minuut.
Pyda onderschept slim de pass. Pyda probeert naar een medespeler te passen. Sosna rent richting de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap. de Neve probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jaskółka Brzózki - Leixoes Academy ♞ 3:1

37e minuut.
Kaczmarek geeft een hoge lob. Dragunek met een sublieme pass. Vaňhal probeert naar een medespeler te passen. Sosna is nu in balbezit. Sosna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jaskółka Brzózki 55%, Leixoes Academy ♞ 45%.
FC Jaskółka Brzózki - Leixoes Academy ♞ 3:1

46e minuut.
Pyda passt de bal in één keer door. Ívarsson rent richting de bal. Mallo begaat een overtreding. Ívarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ívarsson wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Tanzillo speelt de bal door. Zeledón is nu in balbezit. Kaczmarek begaat een overtreding. Kaczmarek krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Silberfuss kopt de bal weg. Daar is Zeledón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeledón geeft een lange en hoge pass. Vaňhal is nu in balbezit. Vaňhal schiet op doel. de Neve bokst de bal weg. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jaskółka Brzózki - Leixoes Academy ♞ 4:1

55e minuut.
van Halst verovert de bal door een tackle van achteren. Vaňhal verovert de bal door een tackle van achteren. Vaňhal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sosna de bal. Sosna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sosna met een snelle inworp. Dragunek is nu in balbezit. Kaczmarek begaat een overtreding. Kaczmarek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Daar is Silberfuss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragunek speelt de bal door. Kapka geeft een lange en hoge pass. Pyda is nu in balbezit. Pyda schiet op doel. de Neve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jaskółka Brzózki - Leixoes Academy ♞ 5:1

75e minuut.
Heping kopt de bal weg. Kapka rent richting de bal. Kapka passt de bal met de wreef. Ívarsson rent richting de bal. Ívarsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jaskółka Brzózki - Leixoes Academy ♞ 6:1

76e minuut.
Daar is Sajewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ívarsson onderschept slim de pass. Ívarsson passt de bal in één keer door. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel. de Neve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Dragunek speelt de bal door. Vaňhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňhal passt de bal met de wreef. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jaskółka Brzózki 20%, Leixoes Academy ♞ 80%.
FC Jaskółka Brzózki - Leixoes Academy ♞ 6:1