Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zryw Palestyna Benelone FC
test Tactiek 451_def
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 38.4
solid Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen weak


5e minuut.
Bărbulescu passt de bal met de wreef. Dunev rent richting de bal. Salajka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dunev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pasieczny neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bărbulescu probeert naar een medespeler te passen. Pełkowski is nu in balbezit. Napoli begaat een overtreding. Napoli krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sagáth geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pośpiech de bal. Urga kopt de bal weg. Daar is Yaklaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaklaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dombkowski trapt de bal weg. Montezuma kopt de bal weg. Yaklaş controleert de bal met de borst. Yaklaş haalt uit met een fantastische trap. Dombkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - Benelone FC 0:1

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dombkowski niet meer kan verder spelen. Linharez komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Gzowski kan de bal niet met de borst controleren. Etxániz bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxániz probeert naar een medespeler te passen. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - Benelone FC 0:2

32e minuut.
Napoli is nu in balbezit. Napoli met een sublieme pass. Dunev is nu in balbezit. Dunev draait met de bal, schiet en ... Napoli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Bełkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Bărbulescu de bal. Bărbulescu geeft een hoge lob. Dunev is nu in balbezit. Dunev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Janda rent richting de bal. Bełkowski is nu in balbezit. Balaš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balaš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Palestyna 35%, Benelone FC 65%.
Zryw Palestyna - Benelone FC 0:2

52e minuut.
Montezuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Montezuma speelt de bal door. Napoli is nu in balbezit. Napoli haalt uit met een fantastische trap. Crăcan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - Benelone FC 1:2

55e minuut.
Bărbulescu heeft problemen om de bal te vangen. Bărbulescu geeft een lange en hoge pass. Malec probeert de bal met de borst te controleren. Dunev is nu in balbezit. Dunev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Montezuma speelt de bal door. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu geeft de bal voor. Napoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Napoli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crăcan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zryw Palestyna - Benelone FC 2:2

73e minuut.
Montezuma speelt de bal door. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu probeert naar een medespeler te passen. Napoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Napoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pasieczny speelt de bal door. Bărbulescu heeft problemen om de bal te vangen. Bărbulescu probeert naar een medespeler te passen. Napoli rent richting de bal. Napoli draait met de bal, schiet en ... Crăcan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

88e minuut.
Bełkowski passt de bal zonder na te denken. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu geeft de bal voor. Dunev geeft de bal voor. Napoli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - Benelone FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Palestyna 26%, Benelone FC 74%.
Zryw Palestyna - Benelone FC 3:2