Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Gąsawka Szubin Pianka Kuflew
ZZ Tactiek 442
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 33.5
very good Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Czader rent richting de bal. Domić is nu in balbezit. Czader begaat een overtreding. Czader krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Gaudio verovert de bal door een tackle van achteren. Nepomuceno met een sublieme pass. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin schiet op doel. Buchla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mazak heeft problemen om de bal te vangen. Poggio geeft een hoge lob. Seguin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Seguin springt en kopt de bal. Klungelig pakt Carballeiras de bal. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap. Buchla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu draait met de bal, schiet en ... Buchla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Buljan rent richting de bal. Buljan passt de bal in één keer door. Czader bereikt de bal nog maar net als eerste. Czader haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Suvac de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - Pianka Kuflew 1:0

14e minuut.
Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu passt de bal in één keer door. Seguin rent richting de bal. Seguin haalt uit met een fantastische trap. Buchla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - Pianka Kuflew 2:0

19e minuut.
Bunghitu speelt de bal door. Suvac speelt de bal door. Cabirzadə met een sublieme pass. Daar is Seguin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seguin geeft de bal voor. Buchla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czader is nu in balbezit. Czader haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - Pianka Kuflew 3:0

22e minuut.
Seguin is nu in balbezit. Seguin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suvac de bal. Czader bereikt de bal nog maar net als eerste. Czader draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin passt de bal zonder na te denken. Czader is nu in balbezit. Czader schiet op doel. Buchla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - Pianka Kuflew 4:0

29e minuut.
Domić met een sublieme pass. Pulikowski heeft problemen om de bal te vangen. Carballeiras is nu in balbezit. Seguin onderschept slim de pass. Seguin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Seguin rent richting de bal. Suvac rent richting de bal. Seguin onderschept slim de pass. Seguin schiet op doel. Buchla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Domić kopt de bal weg. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bździądło onderschept slim de pass. Bździądło schiet op doel. Bould werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mazak kopt de bal weg. Inworp. Caceteiro met een snelle inworp. Poggio rent richting de bal. Poggio geeft een lange en hoge pass. Buchla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Bould trapt de bal weg. Nepomuceno kopt de bal weg. Klungelig pakt Czader de bal. Seguin rent richting de bal. Seguin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - Pianka Kuflew 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gąsawka Szubin 27%, Pianka Kuflew 73%.
KS Gąsawka Szubin - Pianka Kuflew 5:0

47e minuut.
Inworp. Gaudio met de inworp. Pulikowski is nu in balbezit. Nepomuceno onderschept slim de pass. Nepomuceno geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Carballeiras onderschept slim de pass. Carballeiras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czader is nu in balbezit. Czader draait met de bal, schiet en ... Buchla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Bunghitu onderschept slim de pass. Bunghitu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Poggio de bal onder controle te krijgen. Czader bereikt de bal nog maar net als eerste. Czader haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Seguin rent richting de bal. Seguin passt de bal zonder na te denken. Poggio rent richting de bal. Czader is nu in balbezit. Czader schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - Pianka Kuflew 6:0

54e minuut.
Carballeiras passt de bal met de wreef. Nepomuceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomuceno speelt de bal door. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rogaliński met een sublieme pass. Yupeng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabirzadə. Yupeng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yupeng kan niet meer verder spelen. Gacki komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bunghitu kopt de bal weg. Poggio met een sublieme pass. Seguin is nu in balbezit. Seguin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - Pianka Kuflew 7:0

67e minuut.
Buljan geeft de bal voor. Vitortas kopt de bal weg. Domić rent richting de bal. Cabirzadə onderschept slim de pass. Cabirzadə geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Gacki rent richting de bal. Gacki speelt de bal door. Bździądło is nu in balbezit. Bździądło schiet op doel. Bould werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - Pianka Kuflew 7:1

85e minuut.
Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin geeft de bal voor. Suvac heeft problemen om de bal te vangen. Czader rent richting de bal. Czader haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - Pianka Kuflew 8:1

88e minuut.
Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu passt de bal met de wreef. Seguin is nu in balbezit. Seguin haalt uit met een fantastische trap. Buchla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gąsawka Szubin - Pianka Kuflew 9:1

89e minuut.
Czader passt de bal met de wreef. Nepomuceno met een sublieme pass. Seguin is nu in balbezit. Seguin draait met de bal, schiet en ... Buchla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gąsawka Szubin 30%, Pianka Kuflew 70%.
KS Gąsawka Szubin - Pianka Kuflew 9:1