Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jaskółka Brzózki Benelone FC
Nowy pomysł Tactiek 451_def
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
44.1 gemiddelde waardering 37.5
very good Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen weak


3e minuut.
Pyda passt de bal met de wreef. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould maakt een afschuwelijke overtreding. Bould is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Urga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yağcılar. Urga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pełkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Altinier heeft problemen om de bal te vangen. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş draait met de bal, schiet en ... Kempa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jaskółka Brzózki - Benelone FC 0:1

7e minuut.
Vaňhal kopt de bal weg. Pełkowski kan de bal niet met de borst controleren. Pyda is nu in balbezit. Pyda schiet op doel. Crăcan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jaskółka Brzózki - Benelone FC 1:1

12e minuut.
Ívarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ívarsson passt de bal zonder na te denken. Sosna met een sublieme pass. Vaňhal is nu in balbezit. Vaňhal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Yaklaş is nu in balbezit. Altinier verovert de bal door een tackle van achteren. Altinier geeft een hoge lob. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Vaňhal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pełkowski speelt de bal door. Sosna rent richting de bal. Sosna passt de bal in één keer door. Vaňhal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Malec met een sublieme pass. Ívarsson geeft de bal voor. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda schiet op doel. Crăcan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vaňhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňhal geeft een lange en hoge pass. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda draait met de bal, schiet en ... Crăcan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Etxániz is nu in balbezit. Etxániz geeft een lange en hoge pass. Yaklaş is nu in balbezit. Yaklaş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Remondino de bal onder controle te krijgen. Kempa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jaskółka Brzózki 45%, Benelone FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jaskółka Brzózki - Benelone FC 1:1

48e minuut.
Salajka probeert de bal aan de voet te houden. Dragunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragunek geeft een hoge lob. Ívarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ívarsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dragunek rent richting de bal. Dragunek passt de bal met de wreef. Sosna rent richting de bal. Sosna geeft de bal voor. Crăcan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zeledón met een sublieme pass. Klungelig pakt Pyda de bal. Pyda passt de bal in één keer door. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ívarsson rent richting de bal. Ívarsson geeft de bal voor. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ... Crăcan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Ívarsson is nu in balbezit. Ívarsson geeft een lange en hoge pass. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Urga rent richting de bal. Urga geeft de bal voor. Zeledón speelt de bal door. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Sosna rent richting de bal. Vaňhal met een sublieme pass. Pyda is nu in balbezit. Pyda schiet op doel. Crăcan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

80e minuut.
Vaňhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňhal passt de bal in één keer door. Sosna is nu in balbezit. Sosna geeft een lange en hoge pass. Pyda maakt een snoekduik en kopt de bal. Crăcan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Zeledón met een sublieme pass. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňhal rent richting de bal. Vaňhal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Vaňhal rent richting de bal. Vaňhal met een sublieme pass. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna schiet op doel. Crăcan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vaňhal speelt de bal door. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagáth verovert de bal door een tackle van achteren. Sagáth speelt de bal door. Vaňhal geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dragunek passt de bal in één keer door. Ívarsson rent richting de bal. Ívarsson geeft de bal voor. Pyda is nu in balbezit. Pyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jaskółka Brzózki - Benelone FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jaskółka Brzózki 27%, Benelone FC 73%.
FC Jaskółka Brzózki - Benelone FC 2:1