Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benelone FC FC Jaskółka Brzózki
451_def Tactiek Nowy pomysł
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 47.7
average Schieten very good
good Passen good
weak Verdedigen good


6e minuut.
Kapka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vaňhal de bal. Vaňhal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ívarsson de bal. Ívarsson schiet op doel. Crăcan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bertoldi is nu in balbezit. Bertoldi geeft een lange en hoge pass. Sosna is nu in balbezit. Vaňhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňhal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Balaš onderschept slim de pass. Balaš geeft de bal voor. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş draait met de bal, schiet en ... Domingo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - FC Jaskółka Brzózki 1:0

18e minuut.
Kapka speelt de bal door. Vaňhal is nu in balbezit. Pyda is nu in balbezit. Pyda haalt uit met een fantastische trap. Crăcan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benelone FC - FC Jaskółka Brzózki 1:1

27e minuut.
Bertoldi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sosna de bal. Sosna passt de bal zonder na te denken. Vaňhal is nu in balbezit. Vaňhal draait met de bal, schiet en ... Crăcan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pyda is nu in balbezit. Pyda haalt uit met een fantastische trap. Crăcan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Daar is Malec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaňhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňhal geeft de bal voor. Pyda rent richting de bal. Pyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - FC Jaskółka Brzózki 1:2

43e minuut.
Ívarsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vaňhal de bal. Vaňhal passt de bal in één keer door. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - FC Jaskółka Brzózki 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benelone FC 58%, FC Jaskółka Brzózki 42%.
Benelone FC - FC Jaskółka Brzózki 1:3

48e minuut.
Vaňhal is nu in balbezit. Vaňhal passt de bal in één keer door. Daar is Sosna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosna geeft een lange en hoge pass. Pyda maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - FC Jaskółka Brzózki 1:4

49e minuut.
Ívarsson is nu in balbezit. Ívarsson passt de bal in één keer door. Kapka geeft een lange en hoge pass. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Ívarsson met de inworp. Vaňhal is nu in balbezit. Vaňhal geeft de bal voor. Pyda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - FC Jaskółka Brzózki 1:5

56e minuut.
Zeledón probeert naar een medespeler te passen. Dragunek kan de bal niet met de borst controleren. Dragunek probeert naar een medespeler te passen. Sosna rent richting de bal. Sosna geeft een hoge lob. Crăcan bokst de bal weg. Pyda is nu in balbezit. Pyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - FC Jaskółka Brzózki 1:6

58e minuut.
Klungelig pakt Bertoldi de bal. Bertoldi geeft een lange en hoge pass. Pyda kopt de bal weg. Daar is Sosna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crăcan trapt de bal weg. Dragunek kopt de bal weg. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dragunek kan de bal niet met de borst controleren. Dragunek probeert naar een medespeler te passen. Sosna is nu in balbezit. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Crăcan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Ívarsson rent richting de bal. Ívarsson draait met de bal, schiet en ... Crăcan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Vaňhal is nu in balbezit. Vaňhal passt de bal zonder na te denken. Pyda rent richting de bal. Pyda schiet op doel. Crăcan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - FC Jaskółka Brzózki 1:7

66e minuut.
Sosna geeft een lange en hoge pass. Crăcan speelt de bal door. Dragunek kopt de bal weg. Pyda controleert de bal met de borst. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - FC Jaskółka Brzózki 1:8

67e minuut.
Balaš passt de bal in één keer door. Pełkowski met een sublieme pass. Sagáth rent richting de bal. Pyda is nu in balbezit. Pyda haalt uit met een fantastische trap. Crăcan bokst de bal weg.

70e minuut.
Pyda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kabut de bal onder controle te krijgen. Vaňhal speelt de bal door. Sosna rent richting de bal. Sosna geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Urga is nu in balbezit. Urga speelt de bal door. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vaňhal is nu in balbezit. Vaňhal geeft een lange en hoge pass. Malec heeft problemen om de bal te vangen. Pyda rent richting de bal. Pyda haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Vaňhal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Malec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ívarsson met de inworp. Vaňhal rent richting de bal. Vaňhal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ívarsson rent richting de bal. Ívarsson probeert naar een medespeler te passen. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Etxániz is nu in balbezit. Zeledón verovert de bal door een tackle van achteren. Zeledón passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sosna de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Benelone FC - FC Jaskółka Brzózki 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benelone FC 74%, FC Jaskółka Brzózki 26%.
Benelone FC - FC Jaskółka Brzózki 1:9