Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fax Bieniów Pianka Kuflew
4-1-3-2 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
36 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 34.3
solid Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Rędzina probeert de bal met de borst te controleren. Rędzina passt de bal met de wreef. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Buljan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Yupeng is nu in balbezit. Chroust onderschept slim de pass. Chroust met een sublieme pass. Helio bereikt de bal nog maar net als eerste. Helio draait met de bal, schiet en ... Buchla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Klungelig pakt Chroust de bal. Yupeng is nu in balbezit. Chroust tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chroust krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Inczewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tartak de bal. Suvac is nu in balbezit. Helio verovert de bal door een tackle van achteren. Helio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tartak verovert de bal door een tackle van achteren. Tartak geeft een hoge lob. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Pianka Kuflew 1:0

20e minuut.
Tartak met een sublieme pass. Daar is Carballeiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dissing met een sublieme pass. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Buchla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tartak zal de hoekschop nemen. Öndertürk kopt de bal weg. Carballeiras heeft problemen om de bal te vangen. Helio rent richting de bal. Helio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Pianka Kuflew 2:0

25e minuut.
Helio rent richting de bal. Dissing probeert naar een medespeler te passen. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Helio bereikt de bal nog maar net als eerste. Helio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Helio bereikt de bal nog maar net als eerste. Helio passt de bal in één keer door. Buljan rent richting de bal. Inczewski onderschept slim de pass. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Buchla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Helio bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvac is nu in balbezit. Inczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Buchla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Pianka Kuflew 3:0

33e minuut.
Dissing probeert naar een medespeler te passen. Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk probeert naar een medespeler te passen. Inczewski rent richting de bal. Inczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Helio is nu in balbezit. Helio probeert naar een medespeler te passen. Öndertürk speelt de bal door. Inczewski rent richting de bal. Inczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bicskei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schatten komt het veld opgelopen. Tartak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helio rent richting de bal. Helio passt de bal in één keer door. Tartak rent richting de bal. Tartak geeft de bal voor. Buchla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Buchla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Pianka Kuflew 4:0

39e minuut.
Rogaliński rent richting de bal. Schatten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogaliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bździądło krijgt zijn hoofd ertegen. Canu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Pianka Kuflew 4:1

40e minuut.
Öndertürk is nu in balbezit. Öndertürk speelt de bal door. Inczewski speelt de bal door. Helio rent richting de bal. Helio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Pianka Kuflew 5:1

42e minuut.
Carballeiras controleert de bal met de borst. Helio rent richting de bal. Suvac rent richting de bal. Inczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rogaliński met de inworp. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak met een sublieme pass. Rogaliński geeft de bal voor. Bździądło springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Pianka Kuflew 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 27%, Pianka Kuflew 73%.
Fax Bieniów - Pianka Kuflew 5:2

47e minuut.
Rędzina geeft een lange en hoge pass. Dissing kopt de bal weg. Tartak rent richting de bal. Helio rent richting de bal. Helio schiet op doel. Buchla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Pianka Kuflew 6:2

49e minuut.
Helio is nu in balbezit. Dissing bereikt de bal nog maar net als eerste. Dissing passt de bal met de wreef. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Suvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvac passt de bal in één keer door. Daar is Carballeiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Carballeiras passt de bal met de wreef. Chroust bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berdys. Berdys krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Buchla trapt de bal weg. Berdys kopt de bal weg. Wikander probeert naar een medespeler te passen. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski schiet op doel. Buchla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Pianka Kuflew 7:2

64e minuut.
Buljan geeft een hoge lob. Inworp. Öndertürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Pianka Kuflew 8:2

69e minuut.
Dissing onderschept slim de pass. Dissing passt de bal met de wreef. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Buljan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Chroust passt de bal in één keer door. Dissing speelt de bal door. Inczewski rent richting de bal. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Buljan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tartak neemt de hoekschop. Suvac kopt de bal weg. Buchla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Öndertürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Pianka Kuflew 9:2

73e minuut.
Mazak geeft de bal voor. Chroust kopt de bal weg. Klungelig pakt Helio de bal. Dissing geeft een hoge lob. Inczewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Yupeng rent richting de bal. Rauam verovert de bal door een tackle van achteren. Rauam met een sublieme pass. Daar is Helio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helio geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Suvac de bal. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski schiet op doel. Buchla bokst de bal weg.

81e minuut.
Chroust verovert de bal door een tackle van achteren. Chroust geeft de bal voor. Öndertürk is nu in balbezit. Öndertürk geeft een lange en hoge pass. Inczewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Schatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schatten geeft de bal voor. Buljan kopt de bal weg. Tartak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk probeert naar een medespeler te passen. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski schiet op doel. Buchla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Pianka Kuflew 10:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 20%, Pianka Kuflew 80%.
Fax Bieniów - Pianka Kuflew 10:2