Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pianka Kuflew Fax Bieniów
442 Tactiek 4-1-3-2
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten solid
average Passen solid
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Rauam bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauam probeert naar een medespeler te passen. Tartak probeert naar een medespeler te passen. Inczewski heeft problemen om de bal te vangen. Inczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Schatten is nu in balbezit. Schatten geeft de bal voor. Suvac heeft problemen om de bal te vangen. Helio is nu in balbezit. Helio schiet op doel. Buchla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Buchla trapt de bal weg. Dissing kopt de bal weg. Daar is Suvac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helio rent richting de bal. Helio schiet op doel. Buchla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Carballeiras passt de bal in één keer door. Tartak rent richting de bal. Tartak geeft een lange en hoge pass. Inczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Suvac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tartak neemt de hoekschop. Buljan probeert de bal met de borst te controleren. Buchla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Mazak kopt de bal weg. Dissing rent richting de bal. Dissing passt de bal met de wreef. Daar is Inczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Chroust met een sublieme pass. Domić probeert de bal aan de voet te houden. Helio is nu in balbezit. Helio met een sublieme pass. Inczewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Fax Bieniów 0:1

22e minuut.
Buchla speelt de bal door. Dissing kopt de bal weg. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Buljan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Helio probeert de bal aan de voet te houden. Domić rent richting de bal. Dissing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dissing krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Schatten geeft een hoge lob. Inczewski kopt de bal weg. Suvac heeft problemen om de bal te vangen. Helio rent richting de bal. Helio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tartak speelt de bal door. Helio is nu in balbezit. Helio passt de bal met de wreef. Inczewski heeft problemen om de bal te vangen. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buljan met een harde bal richting middenveld. Öndertürk is nu in balbezit. Öndertürk geeft een lange en hoge pass. Inczewski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Helio is nu in balbezit. Helio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Fax Bieniów 0:2

32e minuut.
Inczewski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Buljan ... Strafschop! Inczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Inczewski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Fax Bieniów 0:3

34e minuut.
Domić bereikt de bal nog maar net als eerste. Chroust verovert de bal door een tackle van achteren. Chroust passt de bal in één keer door. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Chroust speelt de bal door. Helio is nu in balbezit. Helio passt de bal met de wreef. Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Chroust is nu in balbezit. Chroust geeft een hoge lob. Helio kopt de bal weg. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianka Kuflew 70%, Fax Bieniów 30%.
Pianka Kuflew - Fax Bieniów 0:3

47e minuut.
Dissing is nu in balbezit. Dissing geeft een lange en hoge pass. Inczewski rent richting de bal. Inczewski schiet op doel. Buchla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Fax Bieniów 0:4

57e minuut.
Chroust passt de bal in één keer door. Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk probeert naar een medespeler te passen. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Buchla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Pulikowski is nu in balbezit. Öndertürk verovert de bal door een tackle van achteren. Öndertürk passt de bal in één keer door. Inczewski rent richting de bal. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rauam met een sublieme pass. Wikander is nu in balbezit. Wikander geeft de bal voor. Inczewski rent richting de bal. Inczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Domić probeert naar een medespeler te passen. Tartak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartak geeft een lange en hoge pass. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Chroust rent richting de bal. Yupeng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chroust is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wikander met een snel genomen vrije trap. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Fax Bieniów 0:5

82e minuut.
Bździądło rent richting de bal. Chroust onderschept slim de pass. Chroust geeft de bal voor. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski schiet op doel. Buchla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Inczewski is nu in balbezit. Dissing rent richting de bal. Inczewski rent richting de bal. Dissing is nu in balbezit. Dissing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dissing heeft problemen om de bal te vangen. Dissing passt de bal met de wreef. Tartak is nu in balbezit. Tartak passt de bal in één keer door. Helio is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Fax Bieniów 0:6

87e minuut.
Tartak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartak met een sublieme pass. Daar is Helio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helio draait met de bal, schiet en ... Buchla probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianka Kuflew 79%, Fax Bieniów 21%.
Pianka Kuflew - Fax Bieniów 0:6