Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Skała 08 CSKA Mielec
12345678 Tactiek 4-3-3
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 56.3
good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Mydło geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bajek de bal. Menart is nu in balbezit. Menart geeft een hoge lob. Landiran maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - CSKA Mielec 1:0

11e minuut.
Tonteri geeft de bal voor. Corpo Fino is nu in balbezit. Pilli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Corpo Fino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Corpo Fino legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Mederski met de inworp. Tonteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonteri passt de bal met de wreef. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tonteri passt de bal in één keer door. Poloczek is nu in balbezit. Poloczek met een sublieme pass. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap. Ebel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Skała 08 52%, CSKA Mielec 48%.
LKS Skała 08 - CSKA Mielec 1:0

53e minuut.
Mederski verovert de bal door een tackle van achteren. Mederski geeft de bal voor. Pilli kopt de bal weg. Tonteri geeft een lange en hoge pass. Corpo Fino maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Comeford verovert de bal door een tackle van achteren. Comeford speelt de bal door. Klungelig pakt Zajíc de bal. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tonteri probeert naar een medespeler te passen. Pielorz is nu in balbezit. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ... Ebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Skała 08 - CSKA Mielec 1:1

82e minuut.
Kielec speelt de bal door. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski heeft problemen om de bal te vangen. Mederski geeft een hoge lob. Corpo Fino kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Bajek onderschept slim de pass. Bajek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Comeford de bal. Pielorz rent richting de bal. Pielorz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Skała 08 48%, CSKA Mielec 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Skała 08 - CSKA Mielec 1:1