Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gorski Szczecin _Young Boys_
442-4dia2 Tactiek Środek mod 3
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
17 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 40.8
good Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Stasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stasiuk met een sublieme pass. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - _Young Boys_ 1:0

4e minuut.
Kessler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pałysz. Kessler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Efir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Üçok kopt de bal weg. Prouff kan de bal niet met de borst controleren. Prouff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zawisza kopt de bal weg. Stasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Stasiuk passt de bal in één keer door. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kessler passt de bal met de wreef. Pertili is nu in balbezit. Pertili passt de bal met de wreef. Prouff bereikt de bal nog maar net als eerste. Prouff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Jimenez geeft een hoge lob. Stasiuk rent richting de bal. Majdak is nu in balbezit. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Diamatos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - _Young Boys_ 2:0

19e minuut.
Cuboni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jimenez kopt de bal weg. Schumann kan de bal niet met de borst controleren. Schumann geeft de bal voor. Kondrot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pertili passt de bal zonder na te denken. Chagas is nu in balbezit. Chagas geeft de bal voor. Üçok is nu in balbezit. Üçok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Schumann speelt de bal door. Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eichhorn. Eichhorn krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Kessler de bal. Kessler met een sublieme pass. Üçok is nu in balbezit. Üçok haalt uit met een fantastische trap. Prouff heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Efir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot onderschept slim de pass. Kondrot heeft problemen om de bal te vangen. Kondrot schiet op doel. Diamatos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Rotondi rent richting de bal. Rotondi geeft de bal voor. Majdak rent richting de bal. Majdak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - _Young Boys_ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 56%, _Young Boys_ 44%.
FC Gorski Szczecin - _Young Boys_ 3:0

48e minuut.
Pałysz probeert naar een medespeler te passen. Kondrot is nu in balbezit. Efir verovert de bal door een tackle van achteren. Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nero komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Szydło komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Năsosu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Śrutwa passt de bal zonder na te denken. Chagas heeft problemen om de bal te vangen. Schumann begaat een overtreding. Schumann krijgt een gele kaart. Chagas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prouff met een snel genomen vrije trap. Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chagas neemt de hoekschop. Nicodin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chagas zal de hoekschop nemen. Prouff maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - _Young Boys_ 3:1

75e minuut.
Inworp. Chagas met de inworp. Nero rent richting de bal. Nero haalt uit met een fantastische trap. Rotondi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kessler passt de bal met de wreef. Śrutwa met een sublieme pass. Cuboni rent richting de bal. Kondrot onderschept slim de pass. Kondrot schiet op doel. Diamatos bokst de bal weg.

87e minuut.
Schumann speelt de bal door. Daar is Majdak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawisza probeert naar een medespeler te passen. Majdak rent richting de bal. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Diamatos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Schumann neemt de hoekschop. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak geeft de bal voor. Cuboni controleert de bal met de borst. Kondrot is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - _Young Boys_ 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 51%, _Young Boys_ 49%.
FC Gorski Szczecin - _Young Boys_ 4:1