Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Skała 08 Lambada Choroszcz
12345678 Tactiek 2007_1
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 49.1
goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Mydło geeft de bal voor. Klungelig pakt Dosca de bal. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Lambada Choroszcz 1:0

3e minuut.
Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran geeft een lange en hoge pass. Cegiełko met een sublieme pass. Menart probeert de bal met de borst te controleren. Menart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cegiełko neemt de hoekschop. Menart kopt de bal weg. Landiran rent richting de bal. Landiran haalt uit met een fantastische trap. Bojanowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Comeford onderschept slim de pass. Comeford geeft een lange en hoge pass. Zajíc kopt de bal weg. Landiran is nu in balbezit. Landiran draait met de bal, schiet en ... Bojanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bačo de bal onder controle te krijgen. Menart is nu in balbezit. Menart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Lambada Choroszcz 2:0

18e minuut.
Landiran met een sublieme pass. Zajíc rent richting de bal. Zajíc geeft de bal voor. Menart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga geeft een lange en hoge pass. Szczepańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Menart rent richting de bal. Menart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Coranga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zajíc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landiran rent richting de bal. Landiran geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ebel rent richting de bal. Ebel geeft een hoge lob. Zajíc kopt de bal weg. Klungelig pakt Landiran de bal. Landiran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Coranga verovert de bal door een tackle van achteren. Coranga geeft een hoge lob. Pujie kopt de bal weg. Rinuccini is nu in balbezit. Rinuccini draait met de bal, schiet en ... Ebel bokst de bal weg.

39e minuut.
Comeford geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pera met een snelle inworp. Rinuccini is nu in balbezit. Rinuccini geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Pera rent richting de bal. Pera geeft een lange en hoge pass. Rinuccini kopt de bal weg. Ramokadi is nu in balbezit. Ramokadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pujie probeert de bal aan de voet te houden. Pera kopt de bal weg. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini schiet op doel. Ebel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Lambada Choroszcz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Skała 08 42%, Lambada Choroszcz 58%.
LKS Skała 08 - Lambada Choroszcz 2:1

49e minuut.
Ramokadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebel met een sublieme pass. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell passt de bal met de wreef. Landiran is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zajíc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Landiran krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga geeft een hoge lob. Ramokadi kopt de bal weg. Daar is Pujie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pujie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dosca is nu in balbezit. Landiran onderschept slim de pass. Menart rent richting de bal. Menart haalt uit met een fantastische trap. Bojanowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Lambada Choroszcz 3:1

77e minuut.
Menart bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačo begaat een overtreding. Menart is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mydło zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Menart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart draait met de bal, schiet en ... Bojanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Cegiełko is nu in balbezit. Cegiełko geeft een lange en hoge pass. Coranga kan de bal niet met de borst controleren. Zajíc geeft de bal voor. Menart springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bačo geeft een hoge lob. Ramokadi is nu in balbezit. Mydło maakt een afschuwelijke overtreding. Mydło krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Bzdęga verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdęga geeft een hoge lob. Rinuccini kopt de bal weg. Pujie rent richting de bal. Pujie schiet op doel. Ebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ramokadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramokadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Pilli probeert naar een medespeler te passen. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zajíc neemt de hoekschop. Landiran kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Skała 08 35%, Lambada Choroszcz 65%.
LKS Skała 08 - Lambada Choroszcz 3:1