Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sauron CSKA Mielec
ptak Tactiek 4-3-3
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 54
solid Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen very good


5e minuut.
Tonteri passt de bal zonder na te denken. Goldniak rent richting de bal. Corpo Fino verovert de bal door een tackle van achteren. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ... Keller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - CSKA Mielec 0:1

25e minuut.
Inworp. Mederski met een snelle inworp. Tonteri probeert naar een medespeler te passen. Pielorz rent richting de bal. Pielorz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jałocha. Petelski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Petelski kan niet meer verder spelen. Thierry komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sauron 54%, CSKA Mielec 46%.
FC Sauron - CSKA Mielec 0:1

46e minuut.
Corpo Fino met een sublieme pass. Pielorz is nu in balbezit. Iwańczyk begaat een overtreding. Iwańczyk krijgt een gele kaart. Pielorz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kielec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pielorz is nu in balbezit. Pielorz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka passt de bal in één keer door. Thierry bereikt de bal nog maar net als eerste. Thierry schiet op doel. Byczek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

69e minuut.
Motyka met de inworp. Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa geeft een hoge lob. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. Byczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kielec geeft de bal voor. Pielorz is nu in balbezit. Marañon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marañon krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Jałocha rent richting de bal. Puyol onderschept slim de pass. Puyol passt de bal zonder na te denken. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk schiet op doel. Byczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sauron 50%, CSKA Mielec 50%.
FC Sauron - CSKA Mielec 0:1