Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tajfun Waligruchy _Young Boys_
442 Tactiek Środek mod 3
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 42.9
average Schieten adequate
weak Passen adequate
good Verdedigen adequate


12e minuut.
Bitenc geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chagas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Üçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçok geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Grajkowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prouff bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - _Young Boys_ 0:1

13e minuut.
Efir rent richting de bal. Efir met een sublieme pass. Kessler rent richting de bal. Kessler geeft een hoge lob. Üçok maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kędzia rent richting de bal. Kędzia geeft een hoge lob. Kryszak kopt de bal weg. Vasić rent richting de bal. Vasić schiet op doel. Diamatos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Gammelgaard geeft de bal voor. Inworp. Chagas met de inworp. Pertili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pertili geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Chagas met de inworp. Üçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelgaard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Üçok raakt geblesseerd tijdens het duel. Üçok neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Chagas met de inworp. Pertili rent richting de bal. Pertili geeft de bal voor. Prouff heeft problemen om de bal te vangen. Prouff haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Klungelig pakt Jimenez de bal. Jimenez geeft een lange en hoge pass. Kryszak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szalai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tajfun Waligruchy 70%, _Young Boys_ 30%.
Tajfun Waligruchy - _Young Boys_ 0:1

50e minuut.
Inworp. Nero komt het veld opgelopen.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Năsosu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kessler rent richting de bal. Kessler passt de bal met de wreef. Pertili rent richting de bal. Prouff rent richting de bal. Prouff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Służewski geeft een hoge lob. Inworp. Kessler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prouff rent richting de bal. Prouff haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - _Young Boys_ 0:2

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Grajkowski niet meer kan verder spelen. Lićwinko komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Nero is nu in balbezit. Nero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciężkowski de bal. Prouff is nu in balbezit. Prouff draait met de bal, schiet en ... Lićwinko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Służewski geeft een hoge lob. Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelgaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gammelgaard krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tajfun Waligruchy 72%, _Young Boys_ 28%.
Tajfun Waligruchy - _Young Boys_ 0:2