Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_Young Boys_ Tajfun Waligruchy
Środek mod 3 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 43.4
average Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Kessler passt de bal in één keer door. Pertili speelt de bal door. Üçok is nu in balbezit. Üçok schiet op doel. Grajkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Prouff passt de bal zonder na te denken. Üçok rent richting de bal. Służewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Üçok raakt geblesseerd tijdens het duel. Üçok neemt de penalty, wat een uithaal! Grajkowski bokst de bal weg.

23e minuut.
Gammelgaard probeert naar een medespeler te passen. Służewski is nu in balbezit. Pertili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pertili krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Koryciński rent richting de bal. Szalai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kędzia. Kędzia krijgt een gele kaart. Szalai raakt geblesseerd tijdens het duel. Służewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Koryciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgoda is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_Young Boys_ - Tajfun Waligruchy 0:1

39e minuut.
Grajkowski met een sublieme pass. Daar is Ruto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kessler is nu in balbezit. Ruto verovert de bal door een tackle van achteren. Ruto geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Efir geeft de bal voor. Daar is Gammelgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gammelgaard geeft de bal voor. Koryciński springt en kopt de bal. Diamatos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Young Boys_ 47%, Tajfun Waligruchy 53%.
_Young Boys_ - Tajfun Waligruchy 0:1

47e minuut.
Inworp. Nero komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Năsosu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Włodowski kopt de bal weg. Daar is Cuboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalai rent richting de bal. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda draait met de bal, schiet en ... Diamatos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ruto heeft problemen om de bal te vangen. Ruto passt de bal met de wreef. Cuboni heeft problemen om de bal te vangen. Koryciński is nu in balbezit. Koryciński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Efir met de inworp. Kessler is nu in balbezit. Kessler passt de bal zonder na te denken. Prouff rent richting de bal. Prouff haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nero rent richting de bal. Nero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Nero schiet op doel. Grajkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Young Boys_ 52%, Tajfun Waligruchy 48%.
_Young Boys_ - Tajfun Waligruchy 0:1