Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lambada Choroszcz CSKA Mielec
2007_1 Tactiek 4-3-3
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
48.8 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Beszterda is nu in balbezit. Beszterda geeft de bal voor. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - CSKA Mielec 0:1

3e minuut.
Rinuccini is nu in balbezit. Bajek verovert de bal door een tackle van achteren. Bajek geeft de bal voor. Pielorz rent richting de bal. Pielorz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tonteri passt de bal met de wreef. Daar is Coranga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino schiet op doel. Bojanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - CSKA Mielec 0:2

8e minuut.
Rinuccini probeert naar een medespeler te passen. Ramokadi is nu in balbezit. Pujie is nu in balbezit. Pujie schiet op doel. Byczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - CSKA Mielec 1:2

10e minuut.
Ramokadi rent richting de bal. Mederski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ramokadi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mederski speelt de bal door. Rinuccini kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tonteri geeft een hoge lob. Pielorz is nu in balbezit. Dosca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dosca krijgt een gele kaart. Pielorz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dosca geeft de bal voor. Tonteri wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kielec passt de bal zonder na te denken. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino passt de bal zonder na te denken. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bojanowski trapt de bal weg. Kielec kopt de bal weg. Tonteri geeft een lange en hoge pass. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Coranga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beszterda met een snelle inworp. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczepańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pielorz rent richting de bal. Pielorz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Szczepańczyk de bal. Bojanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corpo Fino raakt geblesseerd tijdens het duel. Tonteri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pielorz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bojanowski trapt de bal weg van het doel. Pera kopt de bal weg. Pujie is nu in balbezit. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Beszterda passt de bal met de wreef. Tonteri is nu in balbezit. Tonteri passt de bal zonder na te denken. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tonteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonteri passt de bal met de wreef. Coranga is nu in balbezit. Corpo Fino onderschept slim de pass. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambada Choroszcz 56%, CSKA Mielec 44%.
Lambada Choroszcz - CSKA Mielec 1:2

50e minuut.
Pujie bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki is nu in balbezit. Pujie onderschept slim de pass. Rinuccini is nu in balbezit. Rinuccini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Buitenspel voor Rinuccini. Goede buitenspelval van de verdediging. Bajek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Coranga heeft problemen om de bal te vangen. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tonteri passt de bal met de wreef. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda passt de bal in één keer door. Daar is Corpo Fino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap. Bojanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poloczek komt het veld opgelopen. Beszterda met een snelle inworp. Klungelig pakt Tonteri de bal. Tonteri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bajek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rinuccini is nu in balbezit. Rinuccini geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Tonteri passt de bal met de wreef. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo Fino begaat een overtreding. Corpo Fino krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Poloczek met een sublieme pass. Bačo is nu in balbezit. Tonteri begaat een overtreding. Tonteri krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Buitenspel voor Pielorz. Goede buitenspelval van de verdediging. Poper komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prusakiewicz komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Rinuccini is nu in balbezit. Rinuccini geeft een hoge lob. Daar is Mederski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pujie is nu in balbezit. Pujie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tonteri kopt de bal weg. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tonteri de bal. Tonteri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Corpo Fino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

85e minuut.
Rinuccini rent richting de bal. Rinuccini passt de bal met de wreef. Ramokadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramokadi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prusakiewicz de bal onder controle te krijgen. Byczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lambada Choroszcz - CSKA Mielec 2:2

89e minuut.
Prusakiewicz kopt de bal weg. Daar is Bačo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonteri met een sublieme pass. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambada Choroszcz 46%, CSKA Mielec 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lambada Choroszcz - CSKA Mielec 2:2