Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gorski Szczecin Tajfun Waligruchy
442-4dia2 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 38.3
good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen solid


1e minuut.
Stasiuk met een sublieme pass. Manti rent richting de bal. Majdak onderschept slim de pass. Majdak draait met de bal, schiet en ... Grajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - Tajfun Waligruchy 1:0

4e minuut.
Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz passt de bal zonder na te denken. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Grajkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - Tajfun Waligruchy 2:0

6e minuut.
Stasiuk passt de bal in één keer door. Schumann rent richting de bal. Schumann probeert naar een medespeler te passen. Majdak is nu in balbezit. Majdak draait met de bal, schiet en ... Grajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schumann neemt de hoekschop. Kondrot maakt een snoekduik en kopt de bal. Grajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - Tajfun Waligruchy 3:0

13e minuut.
Bitenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitenc geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pałysz met de inworp. Stasiuk met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Szalai met een sublieme pass. Vasić is nu in balbezit. Pałysz begaat een overtreding. Pałysz krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Vasić raakt geblesseerd tijdens het duel. Gammelgaard met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Śrutwa de bal. Vasić is nu in balbezit. Vasić draait met de bal, schiet en ... Nicodin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - Tajfun Waligruchy 3:1

31e minuut.
Śrutwa onderschept slim de pass. Śrutwa geeft een hoge lob. Gammelgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot verovert de bal door een tackle van achteren. Kondrot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot passt de bal zonder na te denken. Majdak is nu in balbezit. Majdak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - Tajfun Waligruchy 4:1

40e minuut.
Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk speelt de bal door. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 45%, Tajfun Waligruchy 55%.
FC Gorski Szczecin - Tajfun Waligruchy 4:1

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szydło komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Zawisza rent richting de bal. Zawisza passt de bal zonder na te denken. Pałysz probeert naar een medespeler te passen. Majdak is nu in balbezit. Majdak schiet op doel. Grajkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pałysz rent richting de bal. Pałysz probeert naar een medespeler te passen. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gammelgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Schumann de bal. Schumann geeft een lange en hoge pass. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pałysz met een sublieme pass. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski begaat een overtreding. Kondrot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zawisza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Grajkowski trapt de bal weg van het doel. Schumann is nu in balbezit. Schumann speelt de bal door. Daar is Majdak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majdak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zawisza speelt de bal door. Kondrot is nu in balbezit. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - Tajfun Waligruchy 5:1

77e minuut.
Schumann passt de bal in één keer door. Bitenc heeft problemen om de bal te vangen. Kondrot onderschept slim de pass. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Kondrot is nu in balbezit. Kondrot passt de bal in één keer door. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak schiet op doel. Grajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - Tajfun Waligruchy 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 31%, Tajfun Waligruchy 69%.
FC Gorski Szczecin - Tajfun Waligruchy 6:1