Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tajfun Waligruchy FC Gorski Szczecin
442 Tactiek 442-4dia2
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 41
average Schieten good
adequate Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Kondrot rent richting de bal. Pałysz rent richting de bal. Pałysz passt de bal in één keer door. Majdak rent richting de bal. Majdak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - FC Gorski Szczecin 0:1

4e minuut.
Majdak verovert de bal door een tackle van achteren. Majdak passt de bal zonder na te denken. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot passt de bal zonder na te denken. Majdak is nu in balbezit. Majdak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - FC Gorski Szczecin 0:2

16e minuut.
Baumgart met een sublieme pass. Majdak is nu in balbezit. Majdak passt de bal in één keer door. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak passt de bal in één keer door. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - FC Gorski Szczecin 0:3

24e minuut.
Pałysz met een sublieme pass. Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk met een sublieme pass. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak draait met de bal, schiet en ... Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Pałysz met een sublieme pass. Kondrot rent richting de bal. Gammelgaard rent richting de bal. Kondrot onderschept slim de pass. Kondrot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Służewski rent richting de bal. Stasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stasiuk passt de bal met de wreef. Majdak rent richting de bal. Majdak schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Baumgart geeft een lange en hoge pass. Daar is Manti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak draait met de bal, schiet en ... Grajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - FC Gorski Szczecin 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tajfun Waligruchy 66%, FC Gorski Szczecin 34%.
Tajfun Waligruchy - FC Gorski Szczecin 0:4

51e minuut.
Szalai rent richting de bal. Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza passt de bal in één keer door. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Zawisza geeft de bal voor. Manti heeft problemen om de bal te vangen. Majdak is nu in balbezit. Majdak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - FC Gorski Szczecin 0:5

52e minuut.
Szydło komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Grajkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Śrutwa de bal. Vasić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasić krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Kondrot kopt de bal weg. Stasiuk rent richting de bal. Stasiuk passt de bal met de wreef. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Śrutwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kryszak neemt de hoekschop. Szalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Zawisza passt de bal in één keer door. Baumgart rent richting de bal. Baumgart speelt de bal door. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tajfun Waligruchy 50%, FC Gorski Szczecin 50%.
Tajfun Waligruchy - FC Gorski Szczecin 0:5