Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gorski Szczecin LKS Skała 08
442-4dia2 Tactiek 12345678
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 52.9
good Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Majdak heeft problemen om de bal te vangen. Menart verovert de bal door een tackle van achteren. Menart passt de bal met de wreef. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran schiet op doel. Nicodin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - LKS Skała 08 0:1

7e minuut.
Menart kopt de bal weg. Landiran rent richting de bal. Śrutwa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Landiran raakt geblesseerd tijdens het duel. Menart legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Mydło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cegiełko geeft de bal voor. Newell is nu in balbezit. Newell haalt uit met een fantastische trap. Lamarque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Marell probeert de bal aan de voet te houden. Landiran rent richting de bal. Rotondi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Landiran raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Newell zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Nicodin bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Pałysz speelt de bal door. Stasiuk rent richting de bal. Stasiuk geeft een hoge lob. Majdak springt en kopt de bal. Ebel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Daar is Landiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śrutwa rent richting de bal. Landiran begaat een overtreding. Landiran krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Majdak passt de bal met de wreef. Kondrot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pilli. Pilli krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Cegiełko passt de bal met de wreef. Menart heeft problemen om de bal te vangen. Menart geeft de bal voor. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - LKS Skała 08 0:2

33e minuut.
Tagliafierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegiełko passt de bal zonder na te denken. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - LKS Skała 08 0:3

35e minuut.
Klungelig pakt Kondrot de bal. Tagliafierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliafierro probeert naar een medespeler te passen. Landiran is nu in balbezit. Landiran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 61%, LKS Skała 08 39%.
FC Gorski Szczecin - LKS Skała 08 0:3

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szydło komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pilli kopt de bal weg. Daar is Tagliafierro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagliafierro passt de bal in één keer door. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Menart rent richting de bal. Menart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - LKS Skała 08 0:4

68e minuut.
Cegiełko met een sublieme pass. Menart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart passt de bal in één keer door. Landiran is nu in balbezit. Landiran schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Drybczewski geeft de bal voor. Newell kopt de bal weg. Rotondi heeft problemen om de bal te vangen. Landiran rent richting de bal. Landiran draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mydło speelt de bal door. Menart is nu in balbezit. Śrutwa rent richting de bal. Menart is nu in balbezit. Menart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 57%, LKS Skała 08 43%.
FC Gorski Szczecin - LKS Skała 08 0:4