Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Skała 08 FC Gorski Szczecin
12345678 Tactiek 442-4dia2
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 41.2
goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Landiran geeft een hoge lob. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell probeert naar een medespeler te passen. Menart rent richting de bal. Menart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Nicodin trapt de bal weg. Newell kopt de bal weg. Klungelig pakt Menart de bal. Landiran rent richting de bal. Landiran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - FC Gorski Szczecin 1:0

10e minuut.
Schumann is nu in balbezit. Schumann passt de bal met de wreef. Stasiuk probeert naar een medespeler te passen. Majdak is nu in balbezit. Majdak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Newell geeft een hoge lob. Cegiełko is nu in balbezit. Schumann maakt een afschuwelijke overtreding. Schumann krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Cegiełko raakt geblesseerd tijdens het duel. Cegiełko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Landiran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicodin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Menart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - FC Gorski Szczecin 2:0

36e minuut.
Schumann speelt de bal door. Majdak rent richting de bal. Mydło maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mydło naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Landiran met een sublieme pass. Zajíc heeft problemen om de bal te vangen. Zajíc passt de bal in één keer door. Landiran rent richting de bal. Landiran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Newell is nu in balbezit. Menart rent richting de bal. Menart passt de bal zonder na te denken. Landiran is nu in balbezit. Landiran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Skała 08 34%, FC Gorski Szczecin 66%.
LKS Skała 08 - FC Gorski Szczecin 2:0

57e minuut.
Newell rent richting de bal. Newell passt de bal zonder na te denken. Zajíc is nu in balbezit. Zajíc geeft een lange en hoge pass. Menart krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Drybczewski rent richting de bal. Pałysz onderschept slim de pass. Pałysz met een sublieme pass. Majdak is nu in balbezit. Majdak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Landiran is nu in balbezit. Daar is Newell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śrutwa speelt de bal door. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Menart rent richting de bal. Menart met een sublieme pass. Landiran rent richting de bal. Landiran draait met de bal, schiet en ... Nicodin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - FC Gorski Szczecin 3:0

86e minuut.
Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell passt de bal zonder na te denken. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran draait met de bal, schiet en ... Nicodin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - FC Gorski Szczecin 4:0

88e minuut.
Landiran passt de bal in één keer door. Cegiełko probeert naar een medespeler te passen. Menart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart schiet op doel. Nicodin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - FC Gorski Szczecin 5:0

89e minuut.
Kondrot rent richting de bal. Comeford onderschept slim de pass. Comeford geeft een lange en hoge pass. Menart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart draait met de bal, schiet en ... Nicodin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Landiran is nu in balbezit. Landiran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - FC Gorski Szczecin 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Skała 08 37%, FC Gorski Szczecin 63%.
LKS Skała 08 - FC Gorski Szczecin 6:0