Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tajfun Waligruchy FC Sauron
442 Tactiek ptak
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 44.7
matig Schieten uitstekend
matig Passen solide
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Motyka geeft een hoge lob. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol passt de bal in één keer door. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Puyol de bal. Puyol geeft de bal voor. Balassa met een sublieme pass. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Motyka probeert naar een medespeler te passen. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitenc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iwańczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Donek wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Puyol is nu in balbezit. Puyol passt de bal met de wreef. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Manti de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Balassa rent richting de bal. Balassa met een sublieme pass. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. Bitenc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - FC Sauron 0:1

30e minuut.
Marañon rent richting de bal. Marañon geeft de bal voor. Puyol kopt de bal weg. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Puyol onderschept slim de pass. Puyol probeert naar een medespeler te passen. Balassa probeert naar een medespeler te passen. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Służewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Donek met de inworp. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Balassa de bal. Balassa haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - FC Sauron 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tajfun Waligruchy 70%, FC Sauron 30%.
Tajfun Waligruchy - FC Sauron 0:2

50e minuut.
Lónich kopt de bal weg. Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa passt de bal in één keer door. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - FC Sauron 0:3

56e minuut.
Manti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk onderschept slim de pass. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Grajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Bitenc de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balassa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iwańczyk springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Służewski met een sublieme pass. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan passt de bal met de wreef. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa probeert naar een medespeler te passen. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Bitenc probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - FC Sauron 0:4

77e minuut.
Manti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balassa met de inworp. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bitenc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka met een sublieme pass. Balassa met een sublieme pass. Iwańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Puyol speelt de bal door. Gammelgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balassa. Balassa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tajfun Waligruchy 68%, FC Sauron 32%.
Tajfun Waligruchy - FC Sauron 0:4