Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Mielec FC Gorski Szczecin
4-3-3 Tactiek 442-4dia2
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 41.4
solide Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Klungelig pakt Majdak de bal. Mederski is nu in balbezit. Mederski geeft een hoge lob. Pielorz rent richting de bal. Pielorz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Schumann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janicki. Majdak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zawisza wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tonteri passt de bal met de wreef. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotondi rent richting de bal. Pielorz verovert de bal door een tackle van achteren. Pielorz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonteri rent richting de bal. Tonteri passt de bal zonder na te denken. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Bajek is nu in balbezit. Bajek geeft een hoge lob. Inworp. Pałysz met de inworp. Stasiuk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Mederski rent richting de bal. Mederski geeft de bal voor. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz schiet op doel. Nicodin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - FC Gorski Szczecin 1:0

30e minuut.
Kielec is nu in balbezit. Kielec geeft een hoge lob. Pielorz heeft problemen om de bal te vangen. Pielorz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - FC Gorski Szczecin 2:0

34e minuut.
Pałysz passt de bal in één keer door. Majdak rent richting de bal. Jałocha is nu in balbezit. Majdak verovert de bal door een tackle van achteren. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Byczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Tonteri met een sublieme pass. Mederski speelt de bal door. Rotondi rent richting de bal. Pielorz onderschept slim de pass. Pielorz draait met de bal, schiet en ... Nicodin bokst de bal weg.

36e minuut.
Beszterda met een snelle inworp. Tonteri met een sublieme pass. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski geeft een hoge lob. Corpo Fino maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kielec passt de bal met de wreef. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski passt de bal zonder na te denken. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz draait met de bal, schiet en ... Nicodin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mederski zal de hoekschop nemen. Lamarque heeft problemen om de bal te vangen. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap. Nicodin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 45%, FC Gorski Szczecin 55%.
CSKA Mielec - FC Gorski Szczecin 2:0

49e minuut.
Kielec is nu in balbezit. Kielec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pałysz met een snelle inworp. Kondrot geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kielec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prusakiewicz komt het veld opgelopen. Szydło komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Stasiuk probeert de bal met de borst te controleren. Prusakiewicz rent richting de bal. Stasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stasiuk geeft een lange en hoge pass. Majdak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Byczek trapt de bal weg. Schumann heeft problemen om de bal te vangen. Mederski met een sublieme pass. Tonteri is nu in balbezit. Tonteri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Tonteri verovert de bal door een tackle van achteren. Tonteri geeft een hoge lob. Szydło heeft problemen om de bal te vangen. Pielorz is nu in balbezit. Pielorz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - FC Gorski Szczecin 3:0

58e minuut.
Inworp. Beszterda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap. Rotondi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicodin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Poloczek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Tonteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonteri passt de bal in één keer door. Mederski speelt de bal door. Pielorz is nu in balbezit. Pielorz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tonteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonteri probeert naar een medespeler te passen. Beszterda rent richting de bal. Beszterda geeft de bal voor. Nicodin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - FC Gorski Szczecin 4:0

78e minuut.
Tonteri passt de bal in één keer door. Mederski rent richting de bal. Mederski passt de bal zonder na te denken. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tonteri rent richting de bal. Tonteri passt de bal met de wreef. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino schiet op doel. Nicodin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - FC Gorski Szczecin 5:0

90e minuut.
Beszterda speelt de bal door. Tonteri is nu in balbezit. Tonteri passt de bal zonder na te denken. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 43%, FC Gorski Szczecin 57%.
CSKA Mielec - FC Gorski Szczecin 5:0